09:24 Poznati Optužili je da promoviše gladovanje, pa otvorila frižider: Kad su videli šta glumica drži u njemu, izbio još veći haos
17:05 Poznati Gvinet Paltrou podelila savet o starenju: "Žene treba da budu zdrave i da zdravo stare, čudno je biti zamrznut u vremenu"
17:00 Poznati Bili su jedan od najlepših holivudskih parova, a onda se ljubav ugasila: Bred Pit je ostavio glumicu slomljenog srca
13:15 Poznati Bila je u vezi i sa Bredom i sa Benom: Nakon mnogo godina glumica je otkrila koji od njih dvojice je bolji u krevetu
19:47 Lepota i Moda Svi su komentarisali da njen DŽEMPER od 1500 evra "i nije nešto": Ovaj put se Gvinet Paltrou pojavila u kaputu od 4500 evra, toliko se sjajno kombinuje da vredi svaku paru
11:30 Poznati Udarila ga, pa ga ostavila sa teškim povredama da leži u snegu: Glumica na ivici NERVNOG sloma, ovo može da joj uništi karijeru
17:30 Poznati "Imam i bore i sede, ali sam ZADOVOLJNA, to sam JA": Svi gledaju u savršeno telo PEDESETOGODIŠNJE poznate glumice, a njeni saveti su vrlo PRAKTIČNI
19:30 Poznati Ćerka Gvinet Paltrou zablistala na Nedelji mode: Tvrde da je lepša od MAJKE, sve će vam biti jasno kad je budete videli
19:00 Poznati "Kakve GLUPOSTI ti izmišljaš?" Gvinet Paltrou razbesnila ljude svojom "detoksikacijskom salatom", jedan detalj im je potpuno apsurdan
12:38 Porodica Glumica progovorila iskreno o roditeljstvu: Mnoge stvari joj nisu imale smisla i osećala se izgubljeno
13:45 Poznati Nekada NAJBOLJE prijateljice, sada zakleti NEPRIJATELJI: Ovako su pucala i najčvršća PRIJATELJSTVA u Holivudu
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu