17:30 Zdravlje Emi su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"
10:00 Zdravlje "Naj žena" detaljan vodič za samopregled GRUDI: Traje dva minuta, a može da vam spasi ŽIVOT (VIDEO)
11:54 Ispovesti Majka HRABROST: Pobedila sepsu, izgubila dojku zbog smrtonstne bolesti, i u istom periodu rodila ćerku Milanu
09:14 Poznati Godinama se bori sa RAKOM DOJKE: Glumicu koju smo devedesetih obožavali dočekao još jedan životni udarac tokom lečenja
16:45 Ispovesti Maligni tumori više ne pitaju za godine: Ovo je NAJMLAĐI pacijent sa kacerom dojke - Moja ćerka je sada bogalj
11:33 Poznati Preminula jedna od najlepših svetskih MODELA: Otkriven je i UZROK smrti Tatjane, a simptome mora da zna svaka žena
16:20 Zdravlje Martina Navratilova ima RAK grla: Ovo su SIMPTOMI koji se često mešaju sa prehladom, pa je ovaj kancer jedan od najpodmuklijih
16:40 Ispovesti Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
16:00 Ispovesti U trudnoći je saznala da ima TUMOR u zadnjem stadijumu: Lekari su rekli da je ABORTUS možda njen SPAS, ipak ona je odlučila da rodi a onda se OVO dogodilo
15:40 Porodica Mislila je da ima POSTKOVIDNI sindrom: Kada je ĆERKA ugledala, odmah je odvezla u BOLNICU
19:00 Ispovesti Greška LEKARA je umalo koštala ŽIVOTA: Odbili su da joj urade MAMOGRAFIJU jer je "premlada za rak", ubrzo je čula STRAŠNU dijagnozu!
15:05 Porodica Jeftini trikovi za rashlađivanje stana: Ventilator i klima vam nisu potrebni, vrućina nestaje za tren!
14:40 Poznati Spojila ih je teška sudbina: Napatili su se kao niko, ali ljubav im je vratila veru u život
13:50 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila
13:26 Ispovesti Anja iz Srbije se zbog ljubavi preselila u Egipat: "Da sam dobila svaki put dinar kad su mi rekli da ne idem tamo, danas bih bila bogata!"
13:02 Zdravlje Ovo je prava letnja terapija tvrdi kardiolog Borović: Voćka koja čisti organizam, štiti srce i topi salo – ali samo ako ga jedete ovako