19:29 Zdravlje Napravila sam selfi i tek tada videla da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan dodir, znala sam da me čeka pakao
18:20 Poznati Da li je prepoznajete? Nekada je bila zanosna plavuša za kojom su ludeli muškarci, životne tragedije su na njoj ostavile posledice
16:25 Zdravlje Šenon Doerti je umrla od raka dojke: Ovo su simptomi koje većina žena ignoriše, a mogu da budu kobni
15:16 Ispovesti Otkriven joj je agresivni rak dojke u 36-oj nedelji trudnoće: Davali su joj samo šest meseci života, ali je ona trijumfovala nad bolešću
16:37 Ispovesti Pobedila je rak 5 puta! Hrabroj ženi su izvadili čak 11 organa, lekari je nazivaju medicinskim čudom
15:18 Poznati „Pripremam se za onaj svet“: Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi
21:13 Poznati Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije: Nikol Egert objavila sliku bez kose, zbog bolesti sama obrijala glavu
07:09 Zdravlje Tri dana nakon Oskara: Prelepa glumica Olivija Mun otkrila da ima rak dojke, "nema vremena za plakanje"
10:03 Ispovesti Napravila sam selfi i shvatila da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan pogled, odmah sam znala da me čeka pakao
14:31 Poznati Nije Čarls jedini: Evo ko je sve u kraljevskoj porodici imao rak pluća, debelog creva, dojke, grla...
14:27 Zdravlje "Sutra ću, preksutra ću, imam kad...": Od ove bolesti je umrla naša glumica Ivana Mrvaljević
13:26 Poznati Glumica iz poznate serije ima rak: „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!