15:48 Poznati Glumica priznala dugo čuvanu tajnu: „Kad sam ostala trudna, jedva sam ga poznavala, nismo bili u vezi“
14:27 Poznati Zbog opake bolesti je sama obrijala svoju glavu: Sada se bori za život kao lavica, a novi prizori ulivaju nadu
17:25 Zdravlje Tek joj je 29 godina, a ima agresivni rak dojke: "Nemojte misliti da ste premladi, ova pošast svakog može snaći"
16:36 Zdravlje Otišla na rutinski pregled i šokirala lekare: "Da sam čekala šest meseci, verovatno bih sad bila u grobu"
10:02 Zdravlje Naučno dokazano: Hrana koju obožavaju Srbi smanjuje rizik od pojave raka dojke, posebno pomaže ovoj grupi žena
13:28 Poznati Strahuje da joj smrt kuca na vrata: Zbog užasne bolesti morala je da povadi organe, a tek onda je usledila borba
12:39 Poznati Glumica otkrila da ima rak: Jedna stvar je navela da ode na kontrolu, sada ima jaku poruku za sve žene
19:29 Zdravlje Napravila sam selfi i tek tada videla da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan dodir, znala sam da me čeka pakao
18:20 Poznati Da li je prepoznajete? Nekada je bila zanosna plavuša za kojom su ludeli muškarci, životne tragedije su na njoj ostavile posledice
16:25 Zdravlje Šenon Doerti je umrla od raka dojke: Ovo su simptomi koje većina žena ignoriše, a mogu da budu kobni
15:16 Ispovesti Otkriven joj je agresivni rak dojke u 36-oj nedelji trudnoće: Davali su joj samo šest meseci života, ali je ona trijumfovala nad bolešću
16:37 Ispovesti Pobedila je rak 5 puta! Hrabroj ženi su izvadili čak 11 organa, lekari je nazivaju medicinskim čudom
17:02 Poznati Žizel Bundšen u petoj deceniji izgleda duplo mlađe: Evo kako manekenka održava zategnutu figuru, čak i u drugom stanju
16:45 Dom i saveti Narendajte sir kao pravi profesionalac: Ovaj trik će vam posao olakšati 100 puta, poželećete da ga ponovite češće
16:24 Lepota i Moda Zategnut stomak, isklesani mišići i bujne grudi: Poznata glumica objavila svoju fotku staru 20 godina, suvišno je reći da je brutalno izgledala
15:57 Poznati Ni duplo mlađe kolege ne mogu da mu stanu na crtu: Bred Pit se u 61. godini razgolitio i pokazao telo Apolona
15:26 Ispovesti "Našli su novi način varanja, devojke obratite pažnju na svoje momke!" Mnogi se ovoga ne bi ni setili, ovako se sad šalju tajne poruke
14:57 Lepota i Moda Njena majka je jedna od najpoznatijih žena na svetu: Njenim stopama je krenula i ćerka za koju kažu da neodoljivo liči na nju