17:55 Porodica Trudna je, pored muža ima i ljubavnika, a sve je šokirala javnim priznanjem: „Dečko mi ispunjava potrebe koje muž ne može!“
16:05 Dom i saveti Da li ste vi znali ovo? Domaćica je otkrila trik za lako peglanje kragne i okovratnika i svi su iznenađeni! (VIDEO)
14:39 Dom i saveti Fenomenalan trik: Na ovaj način ćete iz boce kečapa iscediti i poslednju kap! (VIDEO)
13:55 Porodica Jesenje bebe su posebne: Sada se rađaju pametnice, budući košarkaši, ali mogu imati jedan zdravstveni problem
12:31 Zdravlje Kardiolog upozorava: Znate li koje su namirnice najgore za srce? Ove tri mogu da izazovu infarkt, a jedemo ih svaki dan!
11:26 Porodica Mlađa je od ćerke svog muža: Ljudi njenog supruga nazivaju predatorom, ali nju nije briga, najvažnije joj je da ima ovo!
09:31 Dom i saveti Sudopera će zablistati bez ribanja: Treba vam samo voda i jedna tableta koju imate u fioci
09:02 Poznati Odmah su se zbližile: Uvek su tu jedna za drugu, a za prijateljstvo Monike Beluči i Slobode Mićalović kriv je jedan muškarac
08:32 Dom i saveti Koliko često vi to radite: Stručnjak za čišćenje tvrdi da većina nas ne pere jastučnice dovoljno često
08:02 Horoskop Njih bivši nikada ne zaborave! Ovo su 4 najstrastvenija horoskopska znaka, proverite da li ste među njima
17:45 Dom i saveti Biće kao nova: Spasite obuću koja je mokra od kiše, nisu potrebni skupi proizvodi, sve imate u kući!
12:29 Zdravlje Dobili smo odgovor na večito pitanje: Da li je bolje da perete zube pre ili posle doručka?
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!