12:02 Zdravlje Prirodni lek za prehladu: Kijavica odmah prestaje, kašalj se smiruje, imunitet jača, a sve sastojke imate u kuhinji!
10:43 Dom i saveti 4 stvari koje ni najrođenijem ne pozajmljujte: Sa njima će i novac odlaziti iz kuće, a kad dobijete odeću na poklon, obavezno ovo uradite!
12:57 Porodica Raskid porukom je sve češći: Iako je nepristojno, psiholozi kažu da je prihvatljiv u ovim situacijama i otkrivaju šta treba da napišete
12:05 Poznati Preminula bivša misica u 48. godini: Sumnja se da je razlog komplikacija nastala posle estetske operacije
10:46 Zdravlje Insulinska rezistencija loše utiče na plodnost: Dr Dimitrijević objasnila kako prepoznati simptome i dala detaljan jelovnik
08:36 Dom i saveti Trik mudrih domaćica: Stavite čašu sa ovim začinom pored šporeta i gledajte šta će se dogoditi
22:10 Dom i saveti Odmah izbacite ove 3 stvari iz kuće: Privlače svađe, siromaštvo i negativnu energiju!
20:57 Porodica Savet psihologa: Postavite jedno pitanje i odmah će vam biti jasno s kakvim čovekom imate posla
19:35 Ispovesti Najzgodnija baka podelila tajnu svog izgleda: Svakog dana uradi jednu stvar zbog koje izgleda bukvalno duplo mlađe!
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 6. oktobar: Vodoliju očekuje bura u ljubavi, Vagu će brinuti porodični problem, a ko će dobiti novac?
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!