14:19 Porodica Muškarac iz iskustva otkrio: „Dame, varao sam svoju ženu 11 godina i ovo je sedam znakova koji upućuju da vaš partner ima ljubavnicu"
09:27 Dom i saveti Garnitura kao nova: Potrebna su samo 2 jeftina sastojka iz kuhinje da vam nameštaj zablista, bilo da je od kože ili mebla
08:11 Zdravlje Može i ovako: Gledajte horor film i ojačajte imunitet + još 5 zabavnih načina koji štite od prehlade i virusa
21:41 Zdravlje Počnite od sutra: Žene obožavaju ovu dijetu, jer se drži samo tri dana, a nema gladovanja!
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. oktobar: Škorpije misle na bivšu ljubav, Vaga će imati uspeha na poslu, a ko će dočekati novac?
18:29 Lepota i Moda Izbrišite bore bez botoksa: Jedan čaj i nekoliko lakih trikova dovoljni su da izgledate mnogo, mnogo mlađe!
17:42 Lepota i Moda Spas za ispucale bolne pete: Ne bacajte pare na pedikir, posle ove čarobne mešavine, vaša stopala će biti nežna kao svila
16:22 Dom i saveti Biće kao nova! Osvežite kožnu jaknu sami, uklonite fleke i udarite glanc, veoma je jednostavno, a pare vam nisu potrebne
15:38 Lepota i Moda Lob je novi trend! Frizura Selene Gomez savršena je za dame koje žele promenu, ali ne drastičnu, i još je laka za održavanje
14:53 Dom i saveti Posna reforma torta: Najbolji recept za čuvenu starinsku poslasticu koju obožavaju sve generacije
13:28 Horoskop Pomračenje Sunca svim znakovima menja život: Neki će dobiti neočekivane pare, drugi će sresti ljubav svog života, a srećnici će naći bolji posao
12:43 Poznati Život je nije mazio: Ćerka našeg poznatog glumca je bila u paklu droge, ali je posle duge borbe uspela da pobedi taj porok
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima