15:55 Ispovesti Nisam zvala sestru na venčanje: Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari
15:27 Poznati Proslavio 82. rođendan: Legendarni roker je u punoj energiji, partijao do sitnih sati, i to u društvu 44 godine mlađe
14:33 Lepota i Moda Suknja i šorc u istom paketu: Ovo je model koji se rasproda brzinom svetlosti, maksimalno praktičan i idealan za putovanja
14:02 Horoskop Pun džep novca: Rođeni u ovih 5 znakova će se obogatiti kad-tad, suđeno im je da žive na visokoj nozi
13:40 Ispovesti Vidovnjak me je poslao u bolnicu: Rekao da pazim na zdravlje, dao mi tešku dijagozu, a onda se desilo najgore
13:12 Lepota i Moda Doktorka Andrea otkriva: Žene misle da je ovo spas za lepe grudi, ali druga stvar je važnija
12:47 Dom i saveti Bosiljak kad zamiriše: Uradite ovo bar jednom i imaćete ovog začina na pretek, u sva jela se meša
12:23 Lepota i Moda Japanke nisu samo za plažu: U ovoj kombinaciji možete da ih nosite gde god poželite, a jedna boja je oduševila žene
12:00 Ispovesti Svekrva se folira, znam to: Umire za pažnjom svoga sina, odjednom je počela da plače i glumi ovu bolest
11:35 Zdravlje Uništavate kožu: Jedna greška pri nanošenju kreme za sunčanje može biti kobna, evo kako da je izbegnete
11:07 Dom i saveti Sačuvajte pucketavu foliju: Evo kako možete da je iskoristite u svom domu, nije samo za pakovanje
18:31 Dom i saveti Seljački napitak, imunološka bomba: Snižava holesterol, čisti krv i jetru, a sprema se za samo 5 minuta
18:07 Zdravlje Zaraza bukti kao cunami: Ako vas je iznenada slomilo – moguće je da imate „super grip“ - Simptomi su jači i duže traju
17:45 Horoskop Novčani šok od ponedeljka: Otvara se portal obilja – ova 3 znaka ulaze u period kada pare same dolaze
17:23 Porodica Sutra pazite šta radite: Veruje se da Sveti Nikola strogo kažnjava – ove stvari nikako ne uzimajte u ruke
16:45 Ispovesti Martina proklinje dan kad je otišla na depilaciju obrva: "Spalila mi je lice, već danima ne mogu da dođem sebi!"
16:25 Dom i saveti Nikakva muka, još jednostavnije od vašeg načina: Kako se kuva testenina, ovaj trik štedi vreme, a ona bude preukusna