17:21 Ispovesti E, ovo će vas oduševiti: Evo kako je jedna žena rešila komšiju koji je celu noć slušao preglasnu muziku
16:30 Horoskop Plivaće u parama od 28. jula: Veliki novac i bolje poslovne ponude stižu za 3 znaka horoskopa!
16:00 Porodica Kad vidite ovu bubu u kući, ne ubijajte je: Veruje se da donosi bolje finansije i harmoniju u porodici
15:29 Dom i saveti Rešite se mirisa znoja s kauča: Potrebna su vam samo 2 sastojka koja imate u kući!
14:58 Porodica Devojčica koja ga nosi je pametnica: Ovo je najpopularnije žensko ime na svetu već 100 godina!
14:30 Lepota i Moda Frizura koja podmlađuje: Skinuće vam 10 godina s lica, a lako se oblikuje i kosu čini bujnom!
13:59 Ispovesti Bolje da ne dođeš na svadbu: Trebalo je da joj budem kuma, ali se predomislila pred venčanje, razlog me šokirao!
13:28 Lepota i Moda Kako da parfem dugo traje: Žene se kunu u ovaj trik, kažu da mirišu bukvalno ceo dan!
12:56 Dom i saveti Skuvajte kukuruz za 15 minuta: Kuvar otkrio trik uz koji je gotov u rekordnom roku!
12:25 Poznati Udala se ćerka Stiva Džobsa: Bogata naslednica blokirala ceo grad, evo koliko para je spiskala na luksuzno venčanje!
11:54 Zdravlje Puca mi glava zbog promene vremena: Prijateljica mi je rekla za ovaj čaj, od tada više ne trpim bol!
16:45 Ispovesti Martina proklinje dan kad je otišla na depilaciju obrva: "Spalila mi je lice, već danima ne mogu da dođem sebi!"
16:25 Dom i saveti Nikakva muka, još jednostavnije od vašeg načina: Kako se kuva testenina, ovaj trik štedi vreme, a ona bude preukusna
16:06 Poznati Popila pogrešan lek i otišla na snimanje filma: Zbog 1 tablete je "urnisala" koleginicu!
15:46 Poznati Objavljena tradicionalna božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton: Jedna stvar ostala nejasna svima, šta se ovde desilo?
15:27 Dom i saveti Kako kupiti najbolji poklon za slavu, a da ne ostanete bez dinara? Donosimo vam najbolje rešenje