22:15 Dom i saveti Popili ste kafu posle večere i nema vam spavanja: Isprobajte ovaj trik i zaspaćete kao beba
21:40 Lepota i Moda Kejt Midlton se kune u ulje koje pomaže kod bora, ožiljaka i mrlja na licu: Sad znamo kako princeza neguje svoj mladoliki izgled
21:10 Zdravlje Oftalmolozi upozorili: Sedam ključnih promena na oku mogu ukazivati na rak, a deluju mnogima "bezazleno"
20:44 Poznati Kejt Midlton krenula stopama svog svekra: Uradila je isto ono što je i kralj Čarls obavio pre skoro 10 godina
20:15 Ispovesti Dala sam drugarici da mi pridrži bebu i nikada više u životu: Zbog onog što je uradila savladao me je neopisivi strah!
19:45 Poznati Njeni roditelji su jedni od najpoznatijih ljudi na svetu: Sa svega 16 godina i ona je ostvarila zavidan uspeh, da li prepoznajete čija je ovo ćerka?
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 1. februar: Blizanci, izbegavajte sukobe sa bliskim osobama, Lav je pun harizme, a šta čeka ostale?
18:34 Lepota i Moda Vredi kao jedna garsonjera u Beogradu: Kultna suknja Keri Bredšo prodata je za vrtoglavu sumu novca, od cene boli glava
18:05 Porodica U ovim zemljama muškaraca nema ni za lek: Žene na ivici očaja, a među njima je i jedna država za koju nikada ne biste rekli da ima ovaj problem
17:44 Poznati Dejvid Bekam prevazišao sam sebe: Žene mislile da su već videle sve, ali ove fotografije su ih sad zaista ostavile bez teksta!
17:15 Dom i saveti Prestanite da perete sudove sa sunđerom: Nemate predstavu kakve štetne posledice mogu da se pojave
22:00 Zdravlje Kako da se pripremite za spavanje po vrućinama: Ova namirnica će vas momentalno rashladiti, neće vaš više buditi vrelina
21:27 Horoskop Biće gladni, ali dinar iz džepa neće potrošiti: Ovo je najekstremniji znaka po pitanju štednje, škrtice su do bola, pare su im sve na svetu
20:59 Porodica Odmah izbacujte ovo iz spavaće sobe, tu im nije mesto: Ona je mesto za odmor, a ne za stvari koje privlače umor i nesreću
20:27 Dom i saveti Bespotrebno dodajte ovu namirnicu, samo kvarite ukus: Šta to svi uvek stavljaju u kajganu, a ne znaju koliko je loše
19:57 Poznati Ni Nikol Kidman, ni Kejti Holms nego ona: Ova lepotica je prva žena Toma Kruza koja mu je promenila život skroz
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 9. jun: Finansijski problemi stigli Ovna, Device će imati probleme na poslu