10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"
09:12 Dom i saveti Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista
08:24 Horoskop Posle 13. avgusta, 3 horoskopska znaka izlaze iz perioda tuge: Konačno će vam granuti sunce, kreće najlepši period godine za vas
21:46 Horoskop Bolje da prespavaju kraj avgusta: Ova 3 astro znaka će proći kao bosi po trnju - svađe u porodici, problemi na poslu, psiha u rasulu
21:23 Poznati Brutalne noge Dženifer Lopez: Izbacila vrele butine, a muškarcima samo cure kapljice znoja sa čela!
20:56 Ispovesti Kako biste vi reagovale da vam se majka ovakva pojavi na svadbi? 5 miliona ljudi ima isto mišljenje
20:30 Poznati Dženifer Aniston otvorila dušu 20 godina nakon najveće izdaje: Bred Pit njoj pravio bebu, a očijukao sa Anđelinom Džoli
20:06 Porodica Mušku decu sa ovim imenom čuva Bog: Roditelji u Srbiji ga masovno daju sinovima - veruje se da su među izabranima
19:40 Zdravlje Krvna slika stogodišnjaka izgleda upravo ovako: Da li ključ dugovečnosti leži u ovakvim parametrima krvi?
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 13. avgust: Rakovi, čuvajte se naglih odluka, Vage, porodica računa na vas, Škorpije, vreme je za odmor
16:43 Ispovesti Ostavio ju je mesec dana pred svadbu jer je imala 136 kilograma: Milica (30) smršala iz osvete i danas je neprepoznatljiva i izgleda brutalno dobro
16:18 Dom i saveti Hrskavi spolja, mekani iznutra, a nisu masni uopšte: Evo kako da uštipci i mekike ne upiju ni trunku ulja
15:58 Porodica Vesnici loših događaja i nesreće: Ovih 5 jela nikako ne treba da se nađu na novogodišnjoj trpezi
15:35 Poznati Posle decenija u Holivudu, Leonardo Dikaprio povukao crtu: Jednu stvar nikada neće uraditi
15:12 Ispovesti Baka iz pakla: Neće da kupuje unucima poklone za Božić, svi joj sude, ali ne znaju zašto to radi
14:50 Horoskop Sudbina kuca na vrata pred Novu godinu: Ovim znakovima stižu dani luksuza i sreće kakvu nisu mogli ni da zamisle