14:42 Poznati Holivud je plakao za njom, ali ona je izabrala da bude domaćica: Živi u dvosobnom stanu, a ima milione na kartici!
14:35 Ispovesti U 4 ujutru probudio me vrisak deteta: Zatekla sam ga u kupatilu, gušio se, a sve zbog jednog predmeta koji pogrešno koristimo
14:22 Lepota i Moda Ako ovako kombinujete garderobu, izgledaćete starije: Ovu grešku sa košuljom i pantalonama svi pravimo
14:02 Dom i saveti Recept za džem od šljiva moje bake: Pravi ga bez konzervansa, a tajna je u 1 sastojku koji menja sve!
13:42 Ispovesti Dan počinjem sa čašicom rakije i šoljom kafe i tako svako jutro: Mirjana u 99 -oj živi sama u selu i kaže da joj doktor ne treba
13:22 Ispovesti „Tik pred svadbu sam saznala da me vara“: Devojka mu se brutalno osvetila, žene su oduševljene!
13:01 Poznati Internet gori zbog snimka kralja Čarlsa i Kejt Midlton: Sada tačno znamo kakav odnos imaju svekar i snaja!
12:41 Lepota i Moda Vedrila je i oblačila po "modnoj bibliji", ali ume li ona da razočara? Slaže li se zelena haljina Ane VIntur sa ovim cipelama
12:20 Dom i saveti Jedna je namirnica najbolji čistač jetre: Jeftina je, brzo uništava toksine, a treba je piti na prazan stomak nekoliko dana
15:00 Porodica Pakovanje poklona nikad brže nisam uradila: Otkrila sam genijalan trik, štedi vreme i živce!
14:30 Lepota i Moda Sindi Kraford (59) otkrila kako neguje lice: Mladolik izgled održava bez skupih tretmana, ovo je njena tajna
13:59 Horoskop Novac će se lepiti za njih u 2026. godini: Ova 4 horoskopska znaka će plivati u parama, najzad izlaze iz krize!
13:29 Dom i saveti Kako da požuteli jastuci opet zasijaju? Bakin trik uklanja sve fleke i neprijatne mirise!
13:00 Poznati Varala muža s kolegom, pa joj preselo: Sve se saznalo, deca je se stide, izgubila posao, život joj je pakao!
12:29 Ispovesti Svekrva je pred gostima rekla da sam sponzoruša: Moj verenik je ćutao, a ja sam joj vratila milo za drago!