19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 18. septembar: Ribama stižu zaslužene nagrade, Lavovi da veruju u sebe, a ostali?
18:58 Poznati Tek se porodila, a opet trudna: Reperka čeka četvrto dete, ali ovoga puta sa novim frajerom
18:31 Dom i saveti Šta sa suvim lišćem? Ni slučajno ga ne bacajte, evo kako da ga iskoristite u bašti ove jeseni
18:12 Porodica ,,Ne, Tara!": Devojčica napravila šou na rođendanu, cela Srbija komentariše ovaj trenutak!
18:00 Zdravlje Remeti zdravlje creva: Jedan režim ishrane treba izbegavati, mislimo da je zdrav, ali grdno se varamo
17:42 Poznati Varala ga pred nosom: Žena Aleka Boldvina zgrabila drugog muškarca, mužu definitivno nije bilo svejedno, pogledajte ovaj trenutak!
16:58 Dom i saveti Tri mlečna proizvoda koja su najštetniji po zdravlje: Uništavaju crevnu floru i neprimetno goje
16:26 Lepota i Moda Hit čizme za jesen: Žene ih razgrabe čim stignu na police, jer su udobne i idu uz sve!
16:05 Horoskop Uleteće u lovu, do kraja septembra će se opariti: 3 horoskopska znaka će od 21. septembra doživeti finansijsku sreću
15:44 Ispovesti Teslina tajna dugovečnosti: Šta je jeo, pio i radio da bi ostao vitalan do kraja života
15:25 Poznati Imali su najlepšu ljubavnu priču u Holivudu: Samo što su dobili dete, velika tragedija je sve promenila
15:00 Porodica Pakovanje poklona nikad brže nisam uradila: Otkrila sam genijalan trik, štedi vreme i živce!
14:30 Lepota i Moda Sindi Kraford (59) otkrila kako neguje lice: Mladolik izgled održava bez skupih tretmana, ovo je njena tajna
13:59 Horoskop Novac će se lepiti za njih u 2026. godini: Ova 4 horoskopska znaka će plivati u parama, najzad izlaze iz krize!
13:29 Dom i saveti Kako da požuteli jastuci opet zasijaju? Bakin trik uklanja sve fleke i neprijatne mirise!
13:00 Poznati Varala muža s kolegom, pa joj preselo: Sve se saznalo, deca je se stide, izgubila posao, život joj je pakao!
12:29 Ispovesti Svekrva je pred gostima rekla da sam sponzoruša: Moj verenik je ćutao, a ja sam joj vratila milo za drago!