13:23 Lepota i Moda Boginja je stigla u Milano! Bole oči od raskošne toalete Demi Mur - počistila konkurenciju kao od šale!
13:22 Lepota i Moda Serena Vilijams nikad mršavija: Na Nedelji mode u Milanu svi su pričali samo u njoj, čak ni Kloi Kardašijan nije mogla da ćuti
13:11 Zdravlje Holesterol vam je previsok i nikako ne možete da ga snizite? Portfolio dijeta ga spušta, evo kako da se hranite
12:50 Poznati Samo 1 rečenicu je izgovorio: Evo šta je Vilijam rekao Hariju kad je čuo da je Megan trudna
12:34 Poznati Nikakva posebna hrana, a ni izgladnjivanje, samo ovo: Evo kako Kim Kardašijan uspeva da non-stop ima top liniju i zategnutu zadnjicu
12:17 Horoskop Veliki mesečni horoskop za oktobar 2025: Ovnu ljubomora i impulsivnost, Bik rešava dugove, Lav pun k’o brod
12:01 Ispovesti Da li da odem pravo u policijsku stanicu? Svakog jutra pijem kafu u istom kafiću, a sada mi je stigla ova jeziva poruka!
11:44 Zdravlje Naučnici upozorili! Ako preskačete ovu jutarnju naviku, u riziku ste da dobijete rak pankreasa!
11:25 Ispovesti Otkrivena šokantna istina o majci i ćerki koje su trudne s istim muškarcem: Zajedno žive, spavaju u istom krevetu, ali ovo je još odvratnije
11:07 Porodica Deca u Srbiji masovno pišu brojeve 67 i 41 gde god stignu: Roditelji zbunjeni, ne znaju šta to znači, evo da li treba da se zabrinete!
10:47 Horoskop Oktobar je povoljan za sve znakove, ali za jedan je lu-di-lo: Saplitaće se o sreću koliko će je imati, ova jesen je njihova, stiže im brodo para
10:31 Ispovesti Vilma otkriva šokantnu istinu o milionerima: Posle ovoga, dobro ćete razmisliti da li ćete ući u vezu sa bogatašem!
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju