20:13 Poznati Ispred nosa ga varala sa 10 godina starijim kolegom? Ljubavni život poznate glumice prevazišao čak i latino sapunicu
19:44 Porodica Psihološkinja brutalno iskrena: Činite im samo medveđu uslugu kad ih terate da "počiste sve" sa tanjira, a evo zašto je to čak i opasno!
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 26. mart: Strelac izlazi iz rutine, Vagu čeka zanimljiv susret, a šta je sa ostalima?
18:58 Porodica Muž je 60 godina beležio svaki trenutak proveden sa suprugom: Da li smo upravo saznali za bračni par koji živi pravu ljubav?
18:30 Poznati "Razvod je bio brutalan": Bivša žena Arnolda Švarcenegera doživela je jezivi psihički slom kad je saznala za skandaloznu aferu
18:01 Dom i saveti Muka vam je više od pranja požutelih jastuka? Evo kako da ih izbelite za svega 10 minuta, a bez uključivanja mašine
17:29 Porodica Pas se plaši da bude sam u kući: Kad vidite kako ga mačka teši, istopićete se od miline!
17:10 Dom i saveti Prirodni čaj koji jača želudac i poboljšava probavu: Deluje protiv čireva, bolova u kostima i poboljšava krvnu sliku
16:51 Zdravlje Doktor savetuje: Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine, jedite ih što češće!
16:26 Porodica Muž se danima ljutio na ženu: Kad joj je pukao film, napisala mu je poruku koju nikada neće zaboraviti!
16:02 Ispovesti Odbila sam da krstim dete najboljoj drugarici: Kad čujete šta je razlog, možda ćete me i razumeti
15:40 Poznati Roditelji u suzama, nisu verovali šta je uradio: Zvezda serije ,,Adolescencija" otkrio najgori dan u svom životu, trenutak je promenio sve
22:02 Horoskop Bogatstvo koje traje: Novac će se lepiti za ova 4 znaka od četvrtka, 12. juna, radost kuca na njihova vrata
21:30 Poznati Čist bezobrazluk: Pevačica kleknula na kolena, a on zgrabio ovo, njihova slika je za 30 minuta zapalila internet
20:59 Lepota i Moda Tašna koja je napunila prodavnice: Rasproda se za tili čas jer je neverovatno praktična i moderna, nema šta ne staje u nju
20:31 Poznati ,,Nije hteo da dođe na bakinu sahranu": Sin Bilija Reja Sajrusa žestoko isprozivao oca, kaže da slavni pevač želi samo jedno
20:00 Porodica Dete eksplodira u sekundi? Uz ova 3 načina će naučiti kako da bolje kontroliše emocije, nema više histerije
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 12. jun: Vage treba da se posvete sebi, Škorpijama stiže poslovni dobitak