13:26 Poznati Sin Dejvida Bekama priznao koliko puta je polagao vozački ispit: Brojka će vas šokirati
12:54 Dom i saveti Najukusnija teletina iz rerne: Iznutra mekana i sočna, a spolja rumena i hrskava, sa ovim receptom nema greške!
12:28 Porodica Jelena je imala pet godina kada je majka ostavila u prodavnici i nestala: Nikada se više nisu srele, ali pamti jezive reči koje joj je izgovorila
12:25 Poznati Svi su samo nju čekali, ali ona se nije pojavila: Evo šta se sada dešava sa Kejt Midlton i zašto nije došla na najvažniji događaj u Britaniji
11:56 Horoskop Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, čeka vas luda sreća u martu: Bićete obasipani i parama i ljubavlju
11:27 Ispovesti Htela da se razvede nakon 20 godina braka, a onda je stigla dijagnoza: "Sve mi je bilo jasno kad sam pogledala lekarski izveštaj"
11:00 Poznati Šokirala je javnost priznanjem: "Ovaj slavni roker mi je napravio dete u 17-oj, a potom mi je dao pare da abortiram"
10:30 Ispovesti Tanja je poslala bivšem dečku fotografiju njihove ćerke: Tri dana kasnije, on joj je odgovorio...
10:12 Horoskop Ovaj dan je vaš: Subota, 8. mart donosi fantastične prilike za 4 horoskopska znaka, slušajte poruke univerzuma
09:48 Lepota i Moda Opuštena boja kose za proleće: Parižanke postavile trend za sezonu koja sledi, automatski smo se zaljubili u ovu nijansu
09:26 Zdravlje Ovaj vitamin ne sme da se meša sa kafom: Džabe ga uzimate ako ga svako jutro pijete sa ovim napitkom
09:01 Porodica Ova 2 signala nepogrešivo otkrivaju preljubnike: Nikada vas neće izneveriti, a vi ćete sa sigurnošću znati da li švrlja okolo
22:04 Zdravlje Položaj spavanja otkriva koliko dugo ćete živeti: Da li ležite na pogrešnoj strani kreveta?
21:41 Dom i saveti Kako vi zakopčavate brushalter? Pravilna opcija oblačenja izazvala raspravu među ženama
21:11 Poznati Bio je to jedan od težih razvoda koji je Holivud video: Pevač i dalje ne može da se oporavi od skandala svoje bivše žene
20:41 Lepota i Moda Suzite sami haljinu za 60 sekundi! Praktično i jednostavno, na vama će stajati kao salivena!
20:14 Poznati Bred Pit više ne izgleda ovako: Žene ne prestaju da pričaju o novom imidžu slavnog glumca