Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : alo najzena

anne brown and florence boycott
15:02 Porodica

Zajedno dočekale stotu: Bliznakinje otkrile šta je presudno za dug život

Depresivna žena
14:46 Ispovesti

Da li sam pogrešila? Kada sam čula kako me muž zove pred prijateljima, odmah sam tražila razvod!

Majka i ćerka
14:25 Porodica

"Ovo nije devojka koju sam ja vaspitavala": Rođena ćerka joj se gadi, a i možda će i vama kad saznate razlog

trudnoća
13:43 Zdravlje

Ana (35) imala je četiri spontana pobačaja: A onda joj se desilo nešto što događa jednoj od milion žena

Megan Markl
13:23 Poznati

Megan Markl na crvenom tepihu bez Harija: Jednom rečenicom potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo

operacija
13:03 Zdravlje

Najpodmuklija maligna bolest, veoma agresivna i smrtonosna: U Srbiji prvi put operisan rak pankreasa novom metodom, doktor upozorio "ne zanemarujte bol u leđima"

svadba
12:51 Ispovesti

Koliko para treba staviti u kovertu kada idete na svadbu? Srbi napravili preciznu računicu, postoji cifra za sve, i "nebitne goste" i kumove

Indijski horoskop nikada ne greši: Tri znaka plivaće u parama, čeka ih velika radost do kraja godine
12:21 Horoskop

Indijski horoskop nikada ne greši: Tri znaka plivaće u parama, čeka ih velika radost do kraja godine

ana radulović
11:50 Lepota i Moda

Recept za brzo mršavljenje: Srpska voditeljka izgubila 8 kilograma za 8 dana

Doktor Perišić objasnio sve nedoumice o "jačoj" zimskoj hrani: "Srbi prestanite da punite želudac s ovim, razorićete ga"
11:30 Zdravlje

Doktor Perišić objasnio sve nedoumice o "jačoj" zimskoj hrani: "Srbi prestanite da punite želudac s ovim, razorićete ga"

Ema
11:15 Zdravlje

Ema je deset godina trpela stravične bolove: Doktori je ubeđivali da joj nije ništa, a onda je saznala strašnu istinu

Kim Kardašijan
10:30 Poznati

Zbog nje se skinuo čak i Nejmar: Novi poslovni potez Kim Kardašijan oduševio i one koji je ne vole

1 2 ... 2104 2105 2106 2107 2108 2109 2110 ... 2412 2413
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

pranje prozora
10:25 Dom i saveti

Trik koji koriste hoteli: Samo kap ovog sastojka i prozori sijaju nedeljama bez trunke prašine

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

tiganj
17:58 Dom i saveti

I kada ga operete, on je i dalje masan: Evo kako da očistite tiganj skroz-naskroz, ni trunka prljavštine neće ostati

Shutterstock
16:00 Dom i saveti

Božićni kaktus donosi radost u kuću: Raskošno će cvetati ako ga zalijete ovim napitkom

jastuk
13:29 Dom i saveti

Kako da požuteli jastuci opet zasijaju? Bakin trik uklanja sve fleke i neprijatne mirise!

prozor
10:28 Dom i saveti

Kondenzacija na prozorima je prošlost: Namažite ih ovim sredstvom za higijenu, vlagu nećete videti cele zime!

jelka
10:00 Dom i saveti

Jelka za mirisan dom: Evo kako da izaberete najbolje prirodno drvo, imaćete osećaj da šetate prirodom

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Stephanie Poetri
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora

kruz bekam
19:00 Poznati

Ovi Bekamovi se ne smiruju, kod njih samo drama i farsa: Evo šta su sada uradili, odmah morao da reaguje Kruz

bukvljak
18:29 Lepota i Moda

E pa ljudi moji, ima li luđeg trenda od ovog? Ovaj komad garderobe biće hit leta 2026. godine, prodavaće se svuda, a malo ko će smeti da ga obuče

tiganj
17:58 Dom i saveti

I kada ga operete, on je i dalje masan: Evo kako da očistite tiganj skroz-naskroz, ni trunka prljavštine neće ostati

Printscreen/Youtube/Enrique Iglesias
17:27 Horoskop

Nedeljni horoskop od 22. do 29. decembra: Kraj godine neće prijati jednom znaku, biće trzavica, tenzije i suza

pritisak
17:00 Zdravlje

Ovo povrće reguliše krvni pritisak: Većina Srba ga retko jede, a pravo je blago za srce

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.