15:10 Poznati Danas bi napunila 46 godina: Britani Marfi bila je miljenica Holivuda, a njena prerana smrt i dalje je obavijena velom misterije
14:45 Poznati U šestoj deceniji grmi kako izgleda: Bliska saradnica otkrila tajnu mladolikosti Džej Lo i zašto joj se divi
14:18 Lepota i Moda Stari trend je opet aktuelan: Korektor za punije usne po uzoru na Sofiju Riči zavladao bjuti scenom
13:52 Ispovesti Jedva joj spasili život: Devojka se otrovala ugljen-monoksidom zbog predmeta koji mnogi imaju u kući
13:28 Poznati Ova žena je kameleon: Kim Kardašijan opet iznenadila transformacijom, njena boja kose je sve ostavila bez teksta
13:03 Poznati "Ne mogu da opišem koliko sam slomljena": Tragedija na koncertu Tejlor Svift, pevačica skrhana od tuge
12:40 Horoskop Stiže nam pun Mesec u Blizancima: 27. novembar je ključan datum za ova četiri znaka, sledi im pakleni period
12:14 Poznati Tata joj je slavni muzičar, a ona zarađuje od manikira: Ćerka Gorana Bregovića živi kao sav normalan svet
11:48 Porodica "Srce mi se zgrčilo": Ćerka je smislila poseban poklon za majku, njena reakcija izaziva buru emocija
11:24 Poznati Ana Ivanović pokorila Minhen: Duga bela haljina istakla njenu zanosnu figuru, a ovaj detalj je svima privukao pažnju
11:00 Poznati Šakira u bombastičnim modnim kombinacijama: Riskantna haljina sa prorezima i metalik korset za čistu desetku
10:35 Lepota i Moda Čokoladni tonovi na noktima zaludeli bjuti svet: Ovakav manikir biće najtraženiji u salonima ove sezone
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora
19:00 Poznati Ovi Bekamovi se ne smiruju, kod njih samo drama i farsa: Evo šta su sada uradili, odmah morao da reaguje Kruz
18:29 Lepota i Moda E pa ljudi moji, ima li luđeg trenda od ovog? Ovaj komad garderobe biće hit leta 2026. godine, prodavaće se svuda, a malo ko će smeti da ga obuče
17:58 Dom i saveti I kada ga operete, on je i dalje masan: Evo kako da očistite tiganj skroz-naskroz, ni trunka prljavštine neće ostati
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 22. do 29. decembra: Kraj godine neće prijati jednom znaku, biće trzavica, tenzije i suza
17:00 Zdravlje Ovo povrće reguliše krvni pritisak: Većina Srba ga retko jede, a pravo je blago za srce