17:35 Poznati Emotivna poruka: Ketrin Zita Džouns čestitala je godišnjicu braka suprugu Majklu Daglasu uz prvu zajedničku fotografiju
16:56 Dom i saveti Kupujete polovnu odeću? Evo šta treba da uradite pre nego što je obučete i kada je bolje da je ne kupite
16:18 Horoskop Zabavna igrica: Prvo što ugledate na slici otkriva zašto vam veze ne uspevaju i šta vam kvari ljubavnu sreću
15:40 Zdravlje Mama zna najbolje: Recepti za lečenje gripa ruskih, grčkih, španskih i italijanskih majki, evo šta one daju deci kad su bolesna
15:02 Ispovesti Ovo se do sada nije desilo: Knjigu pozajmljenu iz biblioteke vratili posle više od 100 godina! Da li će platiti kaznu za kašnjenje?
14:25 Dom i saveti Dan je idealan da udarite glanc: Obrišite prozore bez hemije, potrebne su vam samo ove 3 namirnice i zasijaće očas posla!
13:43 Lepota i Moda Odlična ideja: Melani Grifit pokazala novu frizuru koja podmlađuje 10 godina, elegantna je i lako se održava
13:04 Dom i saveti Da li perete meso pre kuvanja? Džabe to radite, samo ovako možete da uklonite bakterije s njega!
12:30 Dom i saveti Sprečite da vašem cveću lišće požuti: Evo koliko često treba zimi zalivati sobne biljke da bi lepo rasle i cvetale
12:02 Zdravlje Dovoljna je jedna čaša dnevno: Efikasan napitak čisti telo od toksina i ubacuje mršavljenje u petu brzinu
11:33 Zdravlje Jedva izvukla živu glavu: Devojka se otrovala ugljen monoksidom zbog predmeta koji svi imamo, simptomi su jezivi
11:03 Porodica "Nisam ja kriva što imate decu": Ovako reaguje Kaja kad joj roditelji traže da zameni smenu zbog njihovih porodičnih obaveza, da li je u pravu
12:29 Ispovesti Svekrva je pred gostima rekla da sam sponzoruša: Moj verenik je ćutao, a ja sam joj vratila milo za drago!
11:58 Porodica Da vas ne bije maler u 2026. godini: Okitite jelku na ovaj datum, doneće vam novac i porodičnu sreću
11:28 Zdravlje Biljka koja snižava holesterol: Obara masnoće u krvi i štiti od infarkta, a ima je na svakom ćošku
10:28 Dom i saveti Kondenzacija na prozorima je prošlost: Namažite ih ovim sredstvom za higijenu, vlagu nećete videti cele zime!
10:00 Dom i saveti Jelka za mirisan dom: Evo kako da izaberete najbolje prirodno drvo, imaćete osećaj da šetate prirodom