10:46 Porodica Potresna ispovest Marijane i Dragana koji su se prvi put sreli nakon 57 godina: Jedan klik na internetu počeo je da odmotava klupko - "Ako je ovo i tvoj otac, onda smo brat i sestra"
10:07 Zdravlje Od male ciste do opake bolesti: Novinarka Nina Kolundžija otkrila kako je pobedila rak pankreasa
09:20 Zdravlje Smršajte uz kafu: U omiljeni crni napitak dodajte malo ovoga i kilogrami će se topiti bez dijete!
08:45 Dom i saveti Gde vi držite tanjire? Stručnjaci kažu da ih u kuhinjskim ormarima nikako ne treba čuvati
08:11 Zdravlje Ovo je najbolji doručak: Snižava povišen holesterol, reguliše pritisak i daje energiju za ceo dan
22:15 Zdravlje Oterajte nesanicu: Pojedite samo kašiku ovoga, zaspaćete za minut i nećete se buditi tokom noći
21:38 Horoskop Blago njima: Ova 3 znaka horoskopa će savršeno započeti 2024. godinu, rešiće finansijske probleme, a ljubav će cvetati!
21:00 Zdravlje Zubar upozorava: Greška koju većina ljudi pravi dok pere zube utiče na brže stvaranje karijesa
20:21 Ispovesti „Želela sam taj prsten“: Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine
19:43 Lepota i Moda Nisu vam potrebni fileri: Evo kako da pomoću šminke i nege dobijete punije i nežnije usne koje će privlačiti poglede
18:52 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 20. novembar: Lavu se stabilizuje posao, Vagu kritikuje ljubavni partner, Škorpija ima problem s novcem
18:14 Zdravlje Smanjuje apetit i čuva zdravlje srca: Hrana koju treba redovno da imate u jelovniku, čak i ako vam se ne sviđa njen ukus
12:29 Ispovesti Svekrva je pred gostima rekla da sam sponzoruša: Moj verenik je ćutao, a ja sam joj vratila milo za drago!
11:58 Porodica Da vas ne bije maler u 2026. godini: Okitite jelku na ovaj datum, doneće vam novac i porodičnu sreću
11:28 Zdravlje Biljka koja snižava holesterol: Obara masnoće u krvi i štiti od infarkta, a ima je na svakom ćošku
10:28 Dom i saveti Kondenzacija na prozorima je prošlost: Namažite ih ovim sredstvom za higijenu, vlagu nećete videti cele zime!
10:00 Dom i saveti Jelka za mirisan dom: Evo kako da izaberete najbolje prirodno drvo, imaćete osećaj da šetate prirodom