Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : alo najzena

Pamela Anderson
12:55 Poznati

Nismo mogli da prepoznamo Pamelu Anderson: Promenila i boju kose i dužinu, više nije plavuša!

beba
12:40 Porodica

Nije Ivan, ni Marko, ni Jovana, a ni... 3 imena koja se posebno izdvajaju kao najlepša za decu rođenu u jesen

brašno
12:23 Zdravlje

Nutricionisti su jasni: Samo 1 hleb je zdrav, svi ostali mogu da vam unište creva!

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia
12:05 Poznati

Šok detalji iz razvoda Nikol Kidman i Urbana: Sud presudio o deci, a iza kulisa bruji priča o prevari

iv džobs
11:48 Poznati

Ona je naslednica milijardi i izgleda kao boginja! Ipak, njen život je velika misterija, evo šta krije

surutka
11:30 Dom i saveti

Lek iz kuhinje naših baka: Surutka čisti jetru i regeneriše ceo organizam, a evo kako se pravi

kaput
11:12 Dom i saveti

Ne morate da dajete pare na hemijsko: Evo kako da vam kaput bude kao nov bez otvaranja novčanika!

Brus Vilis
10:49 Poznati

Svi ga znate kao Brusa Vilisa, ali to mu nije pravo ime: Gde je rođen slavni glumac i ko su mu roditelji?

začini
10:30 Zdravlje

Ovaj začin uništava bakterije: Dovoljan je prstohvat dnevno, ali jedno je opasno da uradite

Baron Tramp
10:08 Poznati

Kada Baron Tramp izvodi devojku na dejt, to izgleda ovako: Za sina predsednika Amerike diskrecija je potpuno zagarantovana!

Džudit
10:00 Ispovesti

Zbog ove vaspitačice odmah sam otišla u policiju! Snimak sa kamera iz vrtića me šokirao, evo šta je uradila mom sinu

pohovano meso
09:37 Dom i saveti

U šta treba meso prvo da se uvalja kada se pohuje? Najbitniji korak svi preskoče, a zbog njega je najhrskavija korica

1 2 ... 205 206 207 208 209 210 211 ... 2377 2378
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

čarape
21:08 Dom i saveti

Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi

dinari
19:21 Dom i saveti

Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama

nered
16:37 Dom i saveti

7 znakova da je domaćica aljkava: Sudopera puna posuđa se ne računa

baka
14:35 Dom i saveti

Srbi zaboravili najjači probiotik od svega 50 dinara: Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan

cvet
12:44 Dom i saveti

Najtraženija biljka u decembru u Srbiji: Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna!

watch-icon

Preporučujemo

čaj
21:31 Zdravlje

Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje

čarape
21:08 Dom i saveti

Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
20:41 Ispovesti

Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac

deda
20:17 Porodica

Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla

Dženifer Lopez
19:48 Lepota i Moda

Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban

dinari
19:21 Dom i saveti

Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.