20:31 Dom i saveti Osvežite odeću: Ne morate uvek da je perete, samo uradite ove 4 stvari, biće čista i mirisna
20:00 Porodica Tata obrijao bradu, ćerka u šoku: Devojčica (3) je imala najsmešniju reakciju na njegov novi izgled, pitala ga ovo, pa pobegla
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 2. oktobar: Strelci moraju da budu oprezni, Ribama se finansije stabilizuju
18:58 Poznati Danas puni 90 godina: Sa njom se Srbija smejala i pevala, glumicu pamtimo po ulozi u filmu ,,Meri Popins"
18:30 Zdravlje Idite kod zubara: Simptomi opasne bolesti mogu se primetiti u ustima, najviše pogađa žene
17:59 Lepota i Moda Majke odeću daju ćerkama, a ona sinu: Džulija Roberts otkrila koji autfit je pozajmila detetu, ljudi su ostali bez teksta!
17:05 Lepota i Moda Eva Longorija sjajno nosi frizuru koja je idealna za žene preko 50: Sa njom, botoks vam ni ne treba
16:47 Poznati Raskinula veridbu u martu, a već sada šeta novog dečka: Kako izgleda momak Sidni Svini, može li da parira najvatrenijoj ženi na svetu?
16:31 Lepota i Moda Viktorija Bekam pokazala pantalone koje izdužuju: Visoka je samo 163 cm, a u njima izgleda kao dugonoga manekenka!
16:15 Dom i saveti Na primer fleku od vina svi odmah stave pod vodu, a tako naprave još veću propast: Evo koja prljavština sa odeće se nikako ne skida vrućom vodom
15:58 Horoskop Sudbina ljudi rođenih u oktobru je zapisana pre 200 godina: Nije ista za muškarce i žene
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama