17:07 Poznati Ovo se od nje nije očekivalo: Bijonse na premijeri filma pokazala nov imidž, ni ona nije odolela trendu
16:50 Horoskop U NOVU GODINU ULAZE PUNIH DŽEPOVA Tri znaka čeka neverovatna finansijska sreća u decembru
16:43 Porodica Napravila haos: Manekenka objavila spisak od 118 razloga zašto ne želi da ima dete i pokrenula žestoku raspravu
16:27 Zdravlje VRATILA SE ZARAZNA BOLEST ZA KOJU SMO MISLILI DA JE ISKORENJENA Oglasio se "Batut" se: Ovi simptomi ukazuju na veliki ili magareći kašalj
16:24 Ispovesti Kad Španjolka vidi prvi sneg u Srbiji: Njena reakcija je neprocenjiva, nešto najslađe što ćete videti danas, ovo nema u Barseloni!
16:01 Dom i saveti Da ne privuče nesreću: Nikako ne kačite zidni sat na ovom mestu u kući, a važno je i kako izgleda
15:15 Zdravlje Kada sa bubrezima nije sve u redu, telo šalje ove signale: Šest simptoma koje ne smete ignorisati
14:57 Poznati Najlepša žena sveta prosto zrači: Fotke sa crvenog tepiha očaravaju, glumica nikada nije izgledala ovako elegantno - dama bez mane!
14:38 Poznati Isplivao nepoznat detalj: Bred Pit otkrio tajnu Dženifer Aniston zbog koje su imali probleme u braku
14:16 Zdravlje Brojanje kalorija nije rešenje: Postoji ključni faktor za mršavljenje, četvoronedeljni plan otkriva o čemu je reč!
13:45 Ispovesti Ceo život živi u strahu: "Imam više od 50 vrsta alergija i stalno se plašim da ću umreti ako pojedem nešto pogrešno“
13:22 Poznati "Počela sam da trčim po sobi i...": Muzička zvezda je podetinjila kada je čula ko će pevati na njenom albumu, a onda "zamrzla" tajne!
17:02 Horoskop Poslednji mladi Mesec u 2025. godini: Ova noć će biti najtamnija, 3 znaka bolje da se pripreme
16:00 Dom i saveti Koliko traju peškiri? Ako je prošlo ovoliko godina, možda je vreme da ih bacite, ne ignorišite ove znakove
15:03 Ispovesti Imala sam savršenog muža: Bio je divan otac i suprug, ali sve se promenilo kada sam tražila da vidim njegov telefon
14:01 Zdravlje Dočekati 100. je sitnica: Istraživanje otkriva maksimalan životni vek koji bi ljudi mogli da dočekaju
13:00 Horoskop Zapamtite ova 4 datuma u januaru: Donose sreću, preokrete i neočekivane životne promene!