10:23 Poznati "Srce mi je slomljeno": Paris Hilton priznala kako se oseća zbog zlobnih komentara na račun njenog sina
09:30 Dom i saveti Povratite im sjaj: Evo kako da operete jakne i suknje od veštačke kože, a da ih ne oštetite
09:03 Dom i saveti Dom spreman za praznike: Osvežite ga i pripremite za najsvečaniju sezonu, evo 6 lepih ideja!
08:36 Lepota i Moda Treba li umivati lice ujutru? Koliko je "dobra" navika zaista dobra, otkrivaju stručnjaci
08:02 Zdravlje Ovu mast su naše bake koristile kao lek: Razlaže šlajm u plućima, otpušava nos, a može da se maže i jede
07:14 Ispovesti "Majka je krenula da me baci u Drinu": Otac je tukao od kad se rodila, za silovanje krivila sebe, kad je dobila dete da Daunovim sindromom, Jelena je prelomila
22:30 Poznati Sećate li se Šeherezade? Svi smo je voleli u seriji "1001 noć": Udala se za kolegu, a sad je ne bi prepoznali
22:15 Dom i saveti Ova biljka odlična je u nezi kose i kože i divno miriše: Sledite ova pravila da biste pravilno gajili ruzmarin u stanu
21:50 Poznati Na pragu sedme decenije izgleda savršeno: Snimak iz bazena slavne Elizabet Harli zapalio Instagram, za nju vreme kao da je stalo
21:26 Lepota i Moda Margo Robi obožava trend "tihog luksuza": Njen šik stajling za hladne dane poželeće da iskopira svaka žena
21:02 Lepota i Moda Nikad lakše do savršene punđe: Sve što vam treba je šnala, izgledaćete kao da ste izašle iz salona
15:03 Ispovesti Imala sam savršenog muža: Bio je divan otac i suprug, ali sve se promenilo kada sam tražila da vidim njegov telefon
14:01 Zdravlje Dočekati 100. je sitnica: Istraživanje otkriva maksimalan životni vek koji bi ljudi mogli da dočekaju
13:00 Horoskop Zapamtite ova 4 datuma u januaru: Donose sreću, preokrete i neočekivane životne promene!
11:30 Ispovesti Zaljubila se u siromašnog automehaničara: Prijateljice su je ponižavale, a kasnije zaplakale od zavisti
11:00 Horoskop Sutra, 21. decembra počinje sezona Jarca: Donosi potpuno novu energiju i velike promene, sve postaje mnogo jasnije