13:54 Poznati Scene koje su uništile brak Nikol Kidman: Svi bruje da se zbog ovog filma razvodi od Kita Urbana!
13:27 Porodica Frojd je otkrio kako da odmah prepoznate kakav je neko čovek: Proverite i sami - videćete sa kim imate posla
13:02 Poznati Za dva meseca puni stotu, a pored njega 46 godina mlađa: Sa suprugom 1 stvar redovno radi!
12:36 Zdravlje Za 5 sekundi saznajte da li će vam srce stradati: Ovaj brzi test možete uraditi i kod kuće
12:36 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 4. oktobar: Device, stižu odlične vesti, Bikovi, budite na oprezu
12:10 Porodica Princ Vilijam otkrio da li njegova deca imaju mobilne telefone: Roditelji u Srbiji zanemeli zbog njegovog odgovora!
11:48 Poznati "Molim Boga da doživim ćerkinu udaju" : Čuveni glumac o surovoj bolesti koja mu razara mozak i telo - "nisam spreman da umrem!"
11:18 Zdravlje Često se promovišu kao pametan izbor: Profesor moli ljude da što pre izbace iz ishrane ovih 5 „zdravih“ namirnica
10:55 Dom i saveti Turci ga zovu "napitak dugovečnosti": Jednom nedeljno u domaću kafu stavite ova 2 sastojka i okrepićete celo telo
10:10 Dom i saveti Ako vas muči prehlada, probajte ova 2 vitamina: Doktorka otkriva kako brzo ublažiti simptome
09:44 Dom i saveti Sade se u oktobru: Jesenje kraljice cvetaju kao da je proleće - ni mraz im ne može ništa!
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom