19:00 Dom i saveti Opasnost u kuhinji: Evo koje stvari treba izbaciti pod hitno, mogu da budu rizične po zdravlje
18:28 Lepota i Moda Nema boljih farmerki: Žene u Srbiji mahom biraju ovaj model, požurite da ih nabavite, rasprodaju se brzinom svetlosti
17:57 Ispovesti Imam muža lenštinu: Ne samo da mi ništa ne pomaže, skroz je nesposoban, a ove noći mi je pukao film!
17:30 Poznati Imao je jednu želju pred smrt: Legendarni pevač nije tražio luksuz, već nešto što novac ne može da kupi
17:02 Zdravlje Visok holesterol, umor, glad: Ovo su znaci da vašoj ishrani nedostaje ključni element, evo kako da ga dodate
16:36 Lepota i Moda Kozmetičarke ovo kriju od vas: Neverovatna smesa jača je od botoksa - bolja i od najskuplje kreme
15:26 Lepota i Moda Boje koje skidaju najmanje 5 godina sa lica: Kombinuju se nikad lakše, a ženi vraćaju sjaj
15:03 Zdravlje Lekari izdali važno upozorenje: Opasnost od moždanog udara vreba i u frizerskom salonu!
14:38 Lepota i Moda Sve žene u Parizu su bile ljubomorne na Sofiju Vergaru: Shvatićete i zašto kada vidite u čemu je prošetala
14:19 Horoskop Jedan znak se oslobađa velikog tereta: Život mu vraća sve što je ikada izgubio - mračni dani, zbogom!
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom