21:59 Dom i saveti Evo kako se pravilno razvlače kore za pitu: Sabiha otkrila u čemu je caka, samo ovako će biti savršeno hrskave i punog ukusa
21:29 Lepota i Moda Ako je tanka, dajte joj punoće i života, ne mora uvek biti slepljena: 3 trika koja daju kosi volumen, konačno će izgledati bujno
21:00 Horoskop I novac i ljubav i karijera, ma sve: Samo ovaj znak će nenormalno cvetati do kraja 2025. godine, sve će im ići od ruke, pravi srećnici
20:29 Poznati Obožavali ste u ulozi atraktivne sekretarice Bebe iz "Srećnih ljudi", a onda nestala: Gde je i šta radi glumica Gordana Bjelica?
19:59 Dom i saveti Ova 4 mirisa nenormalno privlače zmije u dvorište: Evo šta treba da uradite da bi obišle vašu kuću
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. maj: Blizanci će upoznati osobu koja će im okupirati pažnju, Jarčevi treba malo više da se odmaraju
18:59 Zdravlje "Mediteranska dijeta" reže kilograme, plus je dobra i za opšte zdravlje: Dr Perišić je odobrio — "Pogledajte vi samo Grke!"
17:59 Dom i saveti Ma kakvo sirće, ma kakva soda bikarbona, samo ovo: Evo kako da uklonite kamenac iz sudopere, ketlera i iz mašine za pranje sudova
17:25 Horoskop Nedeljni horoskop od 25. maja do 1. juna: Ovo će biti idealan period za neke znakove, sve će im u životu krenuti na bolje
16:39 Dom i saveti Orhideja mi cveta cele godine! Sama pravim đubrivo koje podstiče njen rast, dajem vam recept
16:12 Poznati Da li znate čija je ovo ćerka? Roditelji su joj poznati glumci, a svi kažu da je lepa na majku!
15:29 Horoskop Najveće škrtice se rađaju u ova 4 znaka horoskopa: Što bi naš narod rekao „kao da imaju zmiju u džepu"
14:57 Dom i saveti Kamenac na tušu će se prosto istopiti: Uradite samo 1 stvar, voda više neće prskati na sve strane!
14:26 Ispovesti Pozajmila sam pare da spremim ručak za sina i snaju: Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla
13:28 Dom i saveti Poznati kuvar tvrdi da svi pogrešno pržimo kobasice: Evo šta on uradi da budu sočne unutra, a hrskave spolja!
12:43 Horoskop Obogatiće se do 7. juna: Veliki novac iznenada stiže za 4 znaka horoskopa, a 1 znak treba da igra igre na sreću!