21:15 Porodica Ovu decu anđeli čuvaju: Popularna muška i ženska imena za koja se veruje da štite od zla i donose sreću
20:49 Porodica Hortenzije prosto bujaju pored 1 biljke: Štiti ih od štetočina, pa bolje napreduju i imaju raskošnije cvetove
20:23 Ispovesti Kupili smo kuću i šokirali se: Nismo mogli da verujemo šta smo otkrili u ćerkinoj sobi, kao da smo u horor filmu!
19:57 Dom i saveti Zagoreli tiganj čisti za 5 minuta, a košta samo 30 dinara: Neće ga oštetiti, a zasijaće kao da je juče kupljen!
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 25. april: Raku stiže novac, Blizanci treba da budu iskreni prema partneru
19:07 Dom i saveti Dodajte 1 sastojak u pljeskavice i ćevape: Neće ispasti žilave, a biće mnogo ukusnije
18:42 Poznati Ben Aflek odbrusio sinu: „Ja sam bogat, a ti si bez prebijene pare, sam zaradi novac“, ljudi ga napali da je cicija
18:17 Zdravlje Troši milione da bi ostao mlad: Ima 46 godina, nema šta nije probao, tvrdi da je ovo ulje najbolje za mršavljenje
17:53 Horoskop Braon novčanik privlači novac Ovnu, a Raku beli: Evo koja boja buđelara poboljšava finansije svakom znaku horoskopa
17:28 Dom i saveti Kad vidite ovog insekta, ne ubijajte ga: Veruje se da donosi lepe vesti u vašu kuću!
17:06 Lepota i Moda Očekivali ste mini haljinu, ali ona zasenila odelom: Svi gledaju u mamu Tee Tairović, niko je u ovome nije očekivao — DOMINIRA
17:03 Poznati "Deke pljačkaši" pokupili 9 miliona, pa pobegli na dva točka: Meta bila Kim Kardašijan, razotkrili ih kada su popadali sa bajseva
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu