09:36 Dom i saveti Očistite prljave venecijanere očas posla: Treba vam samo jedan sastojak koji već imate u kući
21:31 Ispovesti Evo kako je Sanja otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
20:54 Ispovesti Izbio rat na "mamećoj grupi": Da li je "normalno" da majka ćerki (9) kupi kremu za depilaciju jer joj smetaju dlake?
20:23 Ispovesti Ko je Beograđanka Ivana koja je zaludela Holivud: Udala se za milionera, kupa se u luksuzu i živi život kao u bajci
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 16. januar: Bikovi, problemi sa novcem se samo gomilaju, Ribe, pred vama je poseban dan
18:59 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla sam nešto sto puta gore
17:49 Zdravlje Dečak (5) je kašljao tri meseca bez prestanka: Doktori su se zanemeli kada su videli snimak njegovih pluća
16:54 Ispovesti Ostavio je kao u onom vicu: „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“
16:27 Porodica Kad te ljubimac šokira: Vlasnici odveli psa kod veterinara, evo šta mu je našao u stomaku
15:55 Dom i saveti Bacite ih u đubre: Ove 3 stvari ljudi godinama čuvaju u kući, a privlače siromaštvo i svađe!
14:50 Porodica Svadba je trajala 10 dana: Lepotica sa Balkana se udala za najzgodnijeg princa, a venčanje je bilo kao iz bajke!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima