19:06 Poznati "Prošla sam kroz užasno težak period": Sofija Vergara otvorila dušu o razvodu, glumica nikad iskrenija
18:42 Ispovesti "Da je mene ovako zaprosio rekla bih ne!": Verenički prsten izazvao burnu raspravu na mrežama, momka urnisali komentarima
18:18 Porodica Tinejdžeri sve više koriste proizvode protiv starenja: Dermatolog upozorila na brojne štetne posledice, a za sve su krive društvene mreže
17:54 Poznati Bežali od paparaca, ali ipak uhvaćeni: Bred Pit uslikan sa 34 godine mlađom devojkom u retkom zajedničkom izlasku
17:29 Lepota i Moda Nokti boje brusnice su najnoviji trend: Selena Gomez obožava ovaj manikir, elegantan je i efektan
17:05 Poznati "Kakva je ovo vreća od haljine?'": Glumica iznenadila stajlingom na dodeli nagrada, pa uzrokovala urnebesna poređenja
16:33 Dom i saveti Šta kad gosti odu ali zaborave da ponesu negativnu energiju? Vratite radost u svoj dom, prateći 5 korisnih saveta
16:14 Porodica Jeftina i zabavna igračka za vaše najmlađe: Napravite je od predmeta koje imate kod kuće, deca će obožavati ovog malog puža!
15:50 Lepota i Moda Kako oporaviti farbanu kosu? Hemikalije je uvek oštećuju, ali 7 pravila će joj dati novi život
15:29 Poznati Hit reakcija Eve Mendes! Nije mogla da ne prokomentariše viralni trenutak svog dragog, prosto ga obožava
15:07 Zdravlje Dao je recept za dugovečnost: Doktor rekao koju namirnicu jede svaki dan da bi usporio starenje
14:43 Ispovesti "Ljubav je za siromašne i ružne": Bogata influenserka prosula kontroverzan stav, uzdrmala internet!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima