08:02 Zdravlje Nutricionista tvrdi: Ovo je 5 razloga zbog kojih je bolje na prazan stomak piti čaj nego kafu
22:20 Dom i saveti Ova godina biće u znaku boje breskve: Polako ulazi u dizajn enterijera svakog doma, a evo i zašto
21:50 Lepota i Moda Fen frizuru ćete obožavati: Influenserke su poludele za njom jer se pravi lako, a dugo traje
21:03 Poznati Bombastična Riri: Pop diva Rijana ukrala svu pažnju, jednostavna haljina istakla zanosne obline
20:40 Ispovesti Ovako će vas frajer sigurno častiti pićem: Devojka podelila jednostavan trik, ovo je sve što treba da uradite
20:16 Poznati Sestro razumemo te: Serena Vilijams požalila se na problem koji je noćna mora većine žena
19:52 Poznati Majčinstvo joj dobro stoji: Kortni Kardašijan objavila sliku sa sinom, svi komentarišu da nikad nije lepše izgledala
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 31. januar: Ovnovi, pazite kome šta pričate, Strelčevima sve ide od ruke
18:40 Lepota i Moda Bez stavljanja filera do punih usana: Sve što vam treba je ovaj sastojak, bićete oduševljene efektom
18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
17:55 Lepota i Moda Vodeći trend ove sezone: Zaboravite na svedeni manikir, crni nokti pokorili bjuti scenu
09:00 Porodica Gore od prevare: Ove 4 stvari nanose mnogo više štete, reagujte pre nego što bude kasno
08:27 Zdravlje Zdrav i ukusan hleb: Stručnjaci tvrde da je odličan za varenje, ali evo ko treba da ga izbegava
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije