18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
17:55 Lepota i Moda Vodeći trend ove sezone: Zaboravite na svedeni manikir, crni nokti pokorili bjuti scenu
17:30 Poznati "Nosi šta on kaže, radi šta on želi...": Kanje Vest ima niz pravila za Bjanku, njeni prijatelji tvrde da je postala reperov rob
17:06 Poznati Hejli Biber istakla obline i zapalila Instagram: Slikala se ogrnuta jorganom, komplimenti se samo nižu
16:47 Poznati Sestro, nazepšćeš bez gaća: Opasno dobra mama (55) valjala se po krevetu bez donjeg veša i muškarcima pomutila mozak
16:42 Ispovesti Uznemirena devojka prijavila nestanak momka: "Ako ste ga videli javite meni ili njegovoj ženi", hit oglas se munjevito širi mrežama
16:32 Porodica „Kečap izazov“ je novi trend na Tiktoku: Zbog njega parovi masovno raskidaju, evo kako izgleda!
16:07 Porodica Ne gurajte probleme pod tepih: Brak uglavnom strada zbog 3 greške, izbegnite ih na vreme
16:01 Porodica Da li znate ovog dečaka? Od njega nema poznatijeg, teško ćete pogoditi ko je u pitanju
15:28 Zdravlje Istraživanje dokazalo ono što smo osećali: Testenina popravlja raspoloženje bolje od omiljene pesme!
15:24 Dom i saveti Obavezno dodajte ovaj sastojak u gulaš: Meso se samo odvaja, a ukus dobija notu savršenstva
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima