10:42 Poznati Au, kakva bruka! Ceo svet priča o čizmama koje je Georgina uparila s glamuroznom crvenom haljinom i nikom nije jasno zašto je to uradila
10:15 Zdravlje Ovo su skirveni simptomi raka pankreasa: Dr Olujić objašnjava ko je u najvećem riziku da se razboli i zašto sve više mladih ima ovu dijagnozu
10:04 Zdravlje "Hoće da spale moju nerođenu decu": Ani ne dozvoljavaju da ide na vantelesnu jer joj je muž preminuo
09:39 Ispovesti "Znam da mi je jedna noga u grobu": Slavna manekenka prvi put progovorila o borbi sa okrutnim rakom
08:45 Zdravlje Da li je voda sa limunom dobra za naš organizam? Lekari dali odgovor koliko pozitivno utiče na zdravlje
08:20 Lepota i Moda Šta fen za kosu čini dobrim? Evo šta su najvažnije stvari na koje terba da obratite pažnju pri kupovini
22:10 Lepota i Moda Ako vam je kosa u haosu ovaj trik je spas: Sve što vam treba je aluminijumska folija, a frizura će biti kao iz salona
21:40 Poznati Minijaturni brushalter prekriven dijamantima: Zendajin rođendanski autfit zapalio Instagram
20:45 Lepota i Moda Ona je sinonim za najstilizovaniju Srpkinju: Ana Ivanović u tri modne kombinacije, koja vam je najlepša?
20:20 Poznati Obučena kao novogodišnja jelka: Kejt Bekinsejl u providnoj haljini sa zlatnim detaljima zaprepastila sve prisutne
19:55 Zdravlje Možemo se nehotice otrovati: Prevelika doza ovog vitamina izaziva ozbiljne posledice po život
20:27 Porodica Ognjena Marija nikome ne prašta: Ko se ogreši– osetiće plamen! Evo zašto se ne sme kupati i šta znači kada devojka pokloni ogledalce mladiću
20:01 Poznati Odbegli princ pravi neočekivan potez: Hari se vraća u igru – Da li ovo znači da je kralj Čarls spremen da mu oprosti?
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. jul: Blizanci rešavaju nesuglasice, Lav ima prliku za emotivno zbližavanje, Jarac na izmaku snage
19:02 Dom i saveti Čudo iz kuhinje protiv rđe: Kombinacija koja košta manje od 30 dinara, a deluje kao hemija
18:38 Poznati Nastavila da đuska u gaćama: Dženifer Lopez usred koncerta spala suknja – publika u šoku, "ovo nismo platili da gledamo"