15:04 Ispovesti Muž me varao trudnu! Pronašla sam poruke u telefonu, kada sam saznala ko je ljubavnica, jedva sam preživela
14:16 Zdravlje Bolest napreduje tiho i polako: Doktorka Milovanović upozorava da ovi čajevi i suplementi uništavaju jetru
14:00 Poznati Tatina ćerka nastavlja da pomera granice: Malena Nort se pojavila u najnovijem spotu Kanjea Vesta, otkrila i šta želi da bude kad poraste!
13:42 Ispovesti Kako da znate da ste „tražena roba“ za pokvarenog manipulatora? Jednu rečenicu koristi često da vas posrami i kontroliše
13:18 Horoskop Ljubavni horoskop za februar 2024: Za ova dva znaka sledi pakleni period, veze i brakovi su im pred pucanjem
12:38 Zdravlje Stalno ste umorni i dekoncetrisani na poslu? Mirisi mogu da vam pomognu, evo kako da izaberete pravi za vas
12:14 Lepota i Moda Zdrava i gusta kosa je cilj svake žene: Uz pomoć ovog jednostavnog testa odredite kako da je pravilno negujete
11:50 Ispovesti Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovor je trajao 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao
11:36 Poznati "Ista kao sve ostale": Evo kako sada izgleda Ešli Grejem, manekenka od 92 kilograma koja je ponosno nosila svoje obline
11:12 Poznati ,,Bilo je stravično": Majka Majli Sajrus po prvi put progovorila o razvodu nakon 30 godina braka, prošla je kroz pakao!
10:46 Poznati Više ni ona ne zna ko je: Fanovi razapeli Megan Foks zbog izgleda, sve više podseća na svog kontroverznog verenika
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?