19:32 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 23. mart: Blizance će naučiti važnu lekciju, Lavove uništavaju tvrdoglavost i sujeta
19:10 Lepota i Moda Posebno značenje: Eva Mendes dizajnirala prsten u čast ćerkice i jednog važnog grada, a cena je da se onesvestite
18:43 Dom i saveti Biće sveža mesecima: Čokoladu nikako ne smete držati na ovom mestu, duže traje kada se čuva ovde
18:20 Lepota i Moda Bjanka kopira Kim: Jedna je provokativan autfit nosila na plaži, a druga bez blama na sred ulice, kojoj bolje stoji?
17:52 Porodica Maca im pojela jezik: Deca ovako nerviraju nastavnike na časovima, TikTok trend uzdrmao roditelje širom sveta
17:30 Zdravlje Potvrdili naučnici: Ovo piće pomaže pri gubitku kilograma na 4 neverovatna načina, otkrijte i kako
17:03 Lepota i Moda Autfit za desetku: Žizel Bundšen osvojila Njujork u elegantnom izdanju, žene obožavaju njene čizme!
16:43 Lepota i Moda Iznova oduševljava: Džej Lo u kežual modnoj kombinaciji, ali njene čizme su čista desetka
16:35 Poznati Kejt Midlton opet viđena u kraju: Živimo preko puta, izašla je na ovu kapiju, sve zamo..."
16:23 Zdravlje Nutricionista savetuje: Ako želite zdravo da smršate, bez povratka kilograma, pridržavajte se ovog pravila
16:00 Porodica Mračna tajna uglednih roditelja: Majka monstrum je Dragu skrivala u sobi 59 godina, ni komšije nisu znale, noću bi videle siluetu
15:27 Dom i saveti Kilogram ide i do 900 evra! Najskuplji su ženski cvetovi, u Srbiji ih ima na svakom ćošku, samo retko ko ume da prepozna ovu biljku
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo