Kejt Midlton opet viđena u kraju: Živimo preko puta, izašla je na ovu kapiju, sve zamo..."

Slobodanka Ćorić Vesti 22.03.2024 16:35 0

"Mi živimo ovde preko puta, oni ulaze i izlaze na zadnju kapiju i Dejv (vratar) će ih brzo pušta unutra

kejt midlton

Shutterstock

Kejt Midlton i njena porodica iselili su se iz Londona zbog mirnijeg života i trenutno su u Vindzoru. Posle priča da je Kejt Midlton u komi, skandala sa fotošopiranom fotografijom za Dan majki i teorijama zavere koje tvrde da se umeto nje pojavljuje dvojnica, princezi je bio potreban mir, piše "Mirror"

Dok se princeza držala podalje od očiju javnosti dok se oporavlja od abdominalne operacije, meštani koji žive u Vindzoru potvrdili su da je u dobrom stanju.

Britanski Mirror je pričao sa meštanima i evo šta su oni otkrili o Kejtinom životu u istorijskom gradu.

Sve teorije koje su kružile demantovli su meštani koji su za "Telegraf" rekli da Kejt i Vilijama često viđaju na farmi.

"To je gomila gluposti, zaista jeste", rekla je za Telegraf En Taner, 71.

"Mi živimo ovde preko puta, oni ulaze i izlaze na zadnju kapiju i Dejv (vratar) će ih brzo pušta unutra. Princeza često dolazi ovde, na njenom je pragu, a "Adelaide Cottage" je nekoliko stotina metara dalje. Bili su na tenisu u nedelju – moja drugarica igra tamo, a Kejt je gledala decu, ona su stalno tu."

Drugi lokalni stanovnik, Kevin Pietersen (43) napisao je na X-u, bivšem Tviteru: „Viđamo Vilijama i Kejt često, a takođe i poslednjih nekoliko dana", prenosi Kurir. "Neverovatno je da bi ljudi bili tako smešni i okrutni u pisanju gluposti na ovoj platformi koje su očigledne laži".

Komentari (0)
Loading