15:47 Poznati Maraja Keri okovana ledom: Odmrznula se tačno u ponoć i svojom čuvenom pesmom najavila praznične dane
15:42 Zdravlje Za 24 sata tri kilograma manje: Ova dijeta drži se samo određenim danima, nemojte da propustite priliku, sutra vam je prva šansa
15:22 Dom i saveti Ljudi masovno stavljaju sirovi pirinač u frižider: Kada čujete razlog, odmah ćete početi i vi to da radite
15:21 Zdravlje Postoje dokazi šta je krenulo po zlu: Umrla i druga osoba kojoj je presađeno srce svinje
14:57 Porodica "Mrzim što sam mama, želim da stavim sebe na prvo mesto": Šokantna ispovest zbog koje su je razapeli na društvenim mrežama
14:15 Poznati Sestre Kardašijan kao Bratz lutke: Protetske usne i teška šminka kao cena spektakularnog izgleda za Noć veštica
13:50 Poznati "Bio je divan čovek, ali ja sam bila užasna supruga": Umro bivši muž Eve Longorije, glumica priznala šta im je uništilo brak
12:53 Lepota i Moda Deneris iz "Igre prestola" je obožava: Puter smeđa boja kose kao vodeći trend sezone
12:07 Lepota i Moda Najluđi trik ikada: Žena otkrila tajnu kako da iskoristite poslednje mrvice omiljenog karmina i stvarno radi
11:10 Ispovesti Sin se odrekao roditelja, otac od bola legao u postelju: Prošlo je 7 godina kako je otišao - "Samo da ga vidimo dok smo živi"
10:48 Poznati Džins od glave do pete: Zanosne obline Sofije Vergare došle do izražaja trendi kombinaciji, a u ovaj detalj su svi gledali
11:39 Zdravlje Dana je skočila u bazen: Probudila se u bolnici potpuno paralizovana, evo koju kobnu grešku je napravila
11:15 Dom i saveti Paradajz dijeta topi kilograme za 6 dana: Jednostavan jelovnik koji čisti organizam i skida i do 5 kg
10:48 Horoskop Veliki ljubavni horoskop za jul: Biku prepirke i napetost, Devici veza bez perspektive, Vodoliji romansa
10:27 Poznati I ne, nisu rigorozne dijete nego "normalno mršavljenje": Evo kako je Barbara Bobak smršala 5 kilograma, nema izgladnjavanja
10:03 Lepota i Moda Puder na licu i kad je +40: Evo kako da vam šminka ostane na mestu bez obzira na vrućinu