16:03 Lepota i Moda Njena koža bila je siva i beživotna, a oči umorne: Radnica gradske čistoće godinama nije brinula o izgledu, a onda je postala lepotica preko noći
15:41 Horoskop Zapamtite ova 2 datuma: Tih dana se ostvaruju najveće želje, na nebu se dešava zvezdana čarolija!
15:16 Poznati Vratio se poroku? Evo kakav se Ben Aflek pojavio na ćerkinoj maturi posle glasina o razvoda
14:50 Dom i saveti „Mi smo to pili pre 30 godina“: Stranci tek sad otkrili ovo piće, komentari naših ljudi su urnebesni!
14:25 Ispovesti Bolna ispovest: Slavica je preživela pakao zbog muža nasilnika i izgubila decu u požaru
14:00 Zdravlje „Ti uopšte ne stariš“: Niko ne veruje da Vera puni 75 godina, a sada je otkrila šta jede i pije, pa izgleda kao devojčica
13:35 Poznati Nove vesti o Kejt Midlton: Princeza od Velsa je viđenja u javnosti, prošetala je kratko sa decom
13:10 Zdravlje 6 SIMPTOMA SRČANOG UDARA KOD ŽENA Često pomešaju bolove sa drugim stanjima, sve je alaram za doktora
12:40 Lepota i Moda Kako prekriti sede bez farbanja: Upotrebite jednu namirnicu iz kuhinje, kosa će izgledati kao da ste izašli iz salona!
12:15 Porodica „Budite dobri, ali ne dajte da vam ovo rade": Proglašen je najsrećnijim čovekom na svetu i otkrio u čemu je tajna
11:50 Dom i saveti Ručak koji su jeli naši preci: Traje po 3 dana, a pun je zdravih namirnica, vitamina i minerala
11:20 Dom i saveti Paprika će rađati mnogo više: Rod će biti duplo veći, a plod mesnatiji i krupniji ako pored nje posadite ovu biljku
15:03 Ispovesti Imala sam savršenog muža: Bio je divan otac i suprug, ali sve se promenilo kada sam tražila da vidim njegov telefon
14:01 Zdravlje Dočekati 100. je sitnica: Istraživanje otkriva maksimalan životni vek koji bi ljudi mogli da dočekaju
13:00 Horoskop Zapamtite ova 4 datuma u januaru: Donose sreću, preokrete i neočekivane životne promene!
11:30 Ispovesti Zaljubila se u siromašnog automehaničara: Prijateljice su je ponižavale, a kasnije zaplakale od zavisti
11:00 Horoskop Sutra, 21. decembra počinje sezona Jarca: Donosi potpuno novu energiju i velike promene, sve postaje mnogo jasnije