10:52 Lepota i Moda Najmodernije sandale za leto 2024: Tri modela koje će dominirati ulicama ove sezone, stoje dobro bez obzira jeste li u 20-ima ili 60-ima
10:29 Zdravlje Prednosti su neverovatne: Evo zašto eksperti preporučuju da sedimo na podu, jedna stvar je ključna
10:03 Lepota i Moda Ženstvena haljina za proleće: Riz Viterspun osvojila fanove najnovijim izdanjem, žene odmah pojurile da pronađu ovaj komad
09:37 Horoskop Gledaj mene: Ovi horoskopski znaci obožavaju da budu u centru pažnje, a jasno je i zašto
07:43 Zdravlje Živela je 122 godine i bila je najstarija osoba na svetu: Ove 3 namirnice jela je svaki dan
07:30 Zdravlje I "OBIČAN" UMOR MOŽE BITI SIMPTOM Glumica veruje da je godinama bolovala od multiple skleroze, pre dijagnoze, a sad ne može na noge
22:00 Horoskop Maksimalno komplikovani: Rođene u ova 4 znaka je gotovo nemoguće razumeti, kapa dole onome ko uspe
21:27 Lepota i Moda Farmerke koje ćete obožavati: Krisi Tajgen pozirala u fantastičnom modelu, stoji apsolutno svim ženama
20:59 Ispovesti ,,Osećala sam se kao čudakinja": Oglasile se žene koje izbegavaju majčinstvo pod svaku cenu, ovo su njihovi razlozi
15:03 Ispovesti Imala sam savršenog muža: Bio je divan otac i suprug, ali sve se promenilo kada sam tražila da vidim njegov telefon
14:01 Zdravlje Dočekati 100. je sitnica: Istraživanje otkriva maksimalan životni vek koji bi ljudi mogli da dočekaju
13:00 Horoskop Zapamtite ova 4 datuma u januaru: Donose sreću, preokrete i neočekivane životne promene!
11:30 Ispovesti Zaljubila se u siromašnog automehaničara: Prijateljice su je ponižavale, a kasnije zaplakale od zavisti
11:00 Horoskop Sutra, 21. decembra počinje sezona Jarca: Donosi potpuno novu energiju i velike promene, sve postaje mnogo jasnije