17:55 Lepota i Moda Modni znalci su oduševljeni njenim stilom: Aleksandra Jeftanović je dokaz da je elegancija večna i neprolazna
17:10 Lepota i Moda Suptilnija i elegantnija naslednica bele boje zavladala modnim svetom: Bež boja kao vodeća među trendseterkama
15:14 Lepota i Moda Za nju vreme kao da je stalo: Džej Lo svoj mladolik izgled ne duguje preskupim tretmanima, već sastojku koji svi imamo u kuhinji
13:50 Lepota i Moda Svetlucava haljina od 5.400 dolara koju je nemoguće zaboraviti: Ivanka Tramp u čuvenoj haljini koju je u istoriju mode upisala Kejt Midlton
12:33 Zdravlje Mnogi greše što se dugo sunčaju: Dr Nevenka Dokmanović otkriva koliko je potrebno provesti vremena na suncu da bismo proizveli dovoljno vitamina D
11:10 Poznati Bastijan nikad nije krio koliko je zaljubljen u Anu Ivanović: Kopačke sa datumom početka njihove veze i tri prsta za svaki gol posvećen srpskoj teniserki
10:35 Ispovesti Tragična sudbina nekad najbolje jugoslovenske pevačice: Odgajala je kćerku sama, a potom je izgubila zauvek
09:39 Poznati Kortni Kardašijan objavila da je trudna u 44. godini: Posle depresije zbog deset neuspelih pokušaja vantelesne, usledio je obrt
07:37 Zdravlje Od ponedeljka temperatura preko 30 stepeni: Lekari upozorili -Raste broj pacijenata sa moždanim i srčanim infarktom
22:00 Poznati Elegantno, a provokativno: Komplet Snežane Borjan je prava modna poslastica, ne otkriva ništa, a naglašava sve
08:25 Dom i saveti I po cičoj zimi i najvećem minusu uvek će biti tople: 5 saveta kako da vam noge nikada ne budu hladne
08:09 Zdravlje Radila je sve do svoje 85. godine: Bivša medicinska sestra (101) otkrila tajnu svoje dugovečnosti, "želim da vas upozorim na ovu hranu"
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao