11:51 Poznati Holivudske zvezde na reviji u Parizu: Modni debakl Kim Kardašijan, a svi se pitaju kakvu to pidžamu nosi Bijonse
10:32 Zdravlje Dr Dragan Ivanov o prednostima posta: "Post preventivno deluje na maligne bolesti i dijabetes, a sodu bikarbonu izbegavajte u ovom slučaju"
10:11 Lepota i Moda Ovo je najmanja torba na svetu: Providna da bi bila vidljiva pod mikroskopom, a dimenzije su manje od zrna soli
09:27 Lepota i Moda Ove sandale su ultimativni trend ovog leta: Bez njih nema dobrog stajlinga, minimalistički model preplavio Instagram
21:10 Poznati Nekada najlepša plavuša Holivuda ne liči na sebe: Uništili je poroci i operacije, izgleda neprepoznatljivo
19:50 Poznati Džejn Fonda je promenila stavove i poslala važnu poruku: ''Prestala sam da se zatežem da ne bih izgledala izobličeno''
18:27 Ispovesti Ima samo šest godina, a barata četkicom kao odrasla: Devojčica oduševila svet svojim umećem, mama je njen glavni model
17:40 Poznati Tom Kruz ima novu metu: Nije mogao da sakrije varnice na crvenom tepihu, pogledi i poljupci sa njom su pokrenuli lavinu glasina
17:10 Zdravlje Dr Stanković kaže da ove dve voćke najviše goje: Sadrže mnogo šećera i ne preterujte s njima tokom leta
16:20 Porodica Ostavila sam svog neverbalnog autističnog sina da živi sam: Potez ove majke jedni tumače kao hrabrost, dok je drugi strašno osuđuju
16:01 Lepota i Moda Objavljena lista zemalja u kojima žive žene sa najvećim grudima: Norvežanke prve, Hrvartice 19, a kad vidite gde je Srbija imaćete mnogo pitanja
13:23 Lepota i Moda Supruga Nikole Jokića nosi papuče od 650 evra: Popularne su, lepe i udobne, u Srbiji mogu da se nađu na sniženju za 2700 dinara
22:00 Lepota i Moda Izgleda šik i na minusu, ovako se servira sofisticiranost: Kraljica Meri prošetala efektan kaput, ali ipak o torbici svi pričaju
21:08 Dom i saveti Razgranaće se nenormalno, ako uradite samo ovu stvar: Svi u komšiluku će vam zavideti, evo kako da vam cveće izgleda nestvarno
20:31 Zdravlje Zapanjujuću transformaciju pokazala je baš na 47. rođendan: Pevačica smršala 20 kilograma, prepolovila se, nikada bolje nije izgledala
20:00 Poznati Izlazi na "sastanke" i u 77. godini, morao je da nastavi da živi: Nakon smrti supruge traži novu ljubav
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 27. decembar: Jedan znak mora da obrati pažnju na zdravlje, kod Bikova sve ide u dobrom smeru