20:56 Ispovesti "Priznao sam ženi da sam je prevario, a njena reakcija me je sledila": Ono što je usledilo ostavilo ga je u šoku
20:31 Poznati Ben Aflek sa bivšom prisniji nego kad su bili u braku: Optuživao je da se zbog nje opijao, a sada "cveta" u njenom društvu
20:05 Porodica Zašto trudnice žude za kiselim krastavcima? Nemački doktori dali svoje mišljenje, a evo odakle dolazi ta potreba
19:36 Poznati Megan Markl otkrila kakav je Hari kao muž i otac: Ono što je rekla, ostaće urezano u sećanju mnogih
18:34 Dom i saveti Posteljina će ostati sveža tokom cele nedelje: Uz ovaj trik nećete morati da je perete, a biće besprekorno čista
18:03 Ispovesti Bila je alergična na svoju menstruaciju: Razlog tome je šokantan, a simptomi su bili krajnje čudni
17:41 Zdravlje Uzrok nije samo neispavanost: Evo šta se zaista dešava u vašem organizmu ukoliko ste stalno umorni
17:10 Poznati Ono što su radili Kruzovoj ćerki je krajnje bizarno: Jezivi detalji sa venčanja Kejti Holms i slavnog glumca šokirali javnost
16:54 Dom i saveti Zaboravite na lonac, koristite rernu: Uz ovaj lak trik brže i lakše spremićete zimnicu
16:45 Ispovesti "Luda si, kako to možeš da radiš!“: Devojka obavlja posao od kojeg se ljudima diže kosa na glavi, jedni je zezaju, drugi vređaju
16:23 Zdravlje Naučnici otkrivaju: Novi skup gena odgovoran je za važan proces u našem telu, na 2 stvari treba obratiti pažnju
16:30 Porodica Uz 1 trik meso se topi u ustima i nikad nije žilavo: Kuvar nam je otkrio tajnu savršenog gulaša
16:00 Dom i saveti Božićni kaktus donosi radost u kuću: Raskošno će cvetati ako ga zalijete ovim napitkom
15:30 Zdravlje Baka od 103 godine još pere veš na ruke: Ovo su njene 3 navike za dug život i dobro zdravlje
15:00 Porodica Pakovanje poklona nikad brže nisam uradila: Otkrila sam genijalan trik, štedi vreme i živce!
14:30 Lepota i Moda Sindi Kraford (59) otkrila kako neguje lice: Mladolik izgled održava bez skupih tretmana, ovo je njena tajna
13:59 Horoskop Novac će se lepiti za njih u 2026. godini: Ova 4 horoskopska znaka će plivati u parama, najzad izlaze iz krize!