10:44 Poznati Tom Kruz izgleda kao voštana figura: Toliko je izoperisao lice, da je pravo čudo kako uopšte otvara usta
10:20 Poznati "Možda ih je Kanje obe obukao odvojeno, a da nije rekao ni jednoj ni drugoj": Kim Kardašijan i Čejni Džons se pojavile identično obučene
10:05 Poznati Izgleda zastrašujuće: Zvezda popularne serije uhvaćena kako priča sama sa sobom i deluje jako "polupano"
10:00 Porodica Da komšija vidi: Podigli kredit od 10.000 evra da proslave punoletstvo detetu, da li je to vama normalno
22:23 Ispovesti Zvuči suludo, ali je učinkovito: Žene se šamaraju po licu po 50 puta dnevno, a efekat je "vau"
21:21 Ispovesti Moja tašta je iz pakla, stalno me drnda i kida mi živce: Kako da se izborim sa njenom porodicom i prekinem mučenje
20:30 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 5. jul: Rakovi, sledi vam prelep period, Jarčevi, kreću turbulencije u ljubavi
20:17 Lepota i Moda Na Vimbldon u babinoj venčanici: Mirka Federer stajlingom zaprepastila teniski svet
20:14 Zdravlje Opasan trend vlada internetom: Ova voda sa ukusom je slatki otrov, stručnjaci upozorili - ne budite u zabludi, nema veze s hidratacijom
22:02 Zdravlje Ima da spavate kao beba: Dva prirodna sastojka mogu da pomognu, ali samo ako ih stavite ovde
21:33 Horoskop Sreća dolazi na samom kraju: Ova 3 znaka će konačno dobiti sve što zaslužuju sutra, 29. decembra
21:00 Poznati Bila je spremna da se pobije: Bijonsina mama žestoko odgovorila na nasilje prema ćerki, ovo ne može da razume
20:27 Lepota i Moda Nema greške sa malom crnom haljinom: Stoji kao salivena i prikriva nesavršenosti, dok svileni materijal čini da se osećate kao boginja
19:58 Dom i saveti Gosti će pobeći glavom bez obzira: Ako vaš dom izgleda ovako, vreme je da promenite neke stvari, a evo i kako
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 29. decembar: Blizanci će ponovo videti stare prijatelje, Device kreću u akciju, a ostali?