20:25 Lepota i Moda Maksi haljine vratile su se na velika vrata: Četiri modela u kojima ćete izgledati zanosno, influenserke su poludele za ovim trendom
20:00 Poznati Godišnjicu proslavila vatrenim poljupcem: Džulija Roberts dokazala da holivudski brakovi mogu da traju
18:35 Poznati Šakirin autfit je zbunio sve: Beli kaput sa natpisom šalje suptilnu poruku, pitanje je kome je upućena, Pikeu ili Hamiltonu?
17:23 Zdravlje Na venčanju osetila "lopticu" ispod satenske haljine: Stomak joj se prevrnuo, shvatila da boluje od užasne bolesti
17:00 Lepota i Moda Zvuči suludo, ali radi posao: Trik sa ledom je postao viralan, osvežava i zateže lice
15:57 Zdravlje Varaju nas da leči sve od srca do zanoktica: Nema nikakvog razloga da gutate sirće ni uz čašu vode, ni bez nje
15:15 Zdravlje Naučnici su otkrili novi tip kancera: On napada samo jedan deo populacije i ne reaguje dobro na terapiju
14:40 Ispovesti "Niko ne želi više da radi pošten posao": Magdalena koja radi na jahti pita jedno: Zašto sve eskort dame iz Srbije zovu modelima
14:06 Porodica Jovana je poslala Danila da kupi namirnice za palačinke: Napravila je životnu grešku i svaka Srpkinja razume njenu agoniju
13:45 Lepota i Moda Koristite šampon za volumen, a dlaka vam je sve tanja: Za samo 300 dinara kosa će vam biti gušća od grive
12:49 Lepota i Moda Španska kraljica otkrila tajnu vitke linije: Godinama drži ovu dijetu za koju kažu da je najzdravija na svetu
13:48 Poznati Žene u Srbiji poludele za ovim trikom: Evo šta dodaju u vodu kad kuvaju krompir, em se brže skuva, em se ne raspada
13:08 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
12:21 Ispovesti Pre njega bila je bez dinara: Srpkinja se udala za britanskog milionera, on je obasipa poklonima, život joj je bukvalno bajka
11:32 Lepota i Moda One su najlepše na planeti, a šokiraće vas koliko imaju kilograma: Za Kim i Džej Lo nikada ne biste pogodili
10:57 Dom i saveti Biće kao iz butika: Ovaj sastojak iz kuhinje vraća odeći boju, slobodno ga dodajte u veš mašinu
10:29 Horoskop Leteće pare na sve strane, ova četiri znaka će se opariti do 4. januara: Početak godine je ključan za njih, kupaće se u novcu