14:47 Dom i saveti Ako uzimate lekove za pritisak, nemojte jesti ovo voće: Tri puta pojačava njihovo dejstvo
14:25 Dom i saveti Ne propustite sutrašnju šansu: Uz ovaj jednostavan ritual, obilje i novac stižu u vaš dom
14:03 Dom i saveti Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda
13:43 Poznati Bili su velike šaljivdžije: Kraljica i princ Filip su imali sjajan smisao za humor, ali ovo je bilo presudno
13:25 Horoskop Veliki novčani horoskop za 2026. godinu: Blizanci se mogu nadati nasledstvu, Vagi bonusi i nagrade, a evo ko upada u dugove
13:01 Dom i saveti Neobični, ali provereni recept naših baka: Potopite 40 suvih smokvi u ovo ulje ojačaće srce i imunitet
12:38 Ispovesti Kada se ćerka nije vratila kući iz škole, znao sam ko je oteo! 10 godina je uzalud tražim, sada se pojavio snimak koji me slomio
11:58 Zdravlje Propast za bolno grlo: Ova hrana će samo pogoršati čest simptom prehlade, izbacite je iz jelovnika
11:42 Horoskop Retrogradni Mekrur u novembru udara jače nego ikad: Ova 4 znaka već posrću pod teškim teretom
11:21 Ispovesti Već 8 godina planiram da ostavim muža: Ostala sam zarad dece, ali se momentalno razvodim čim dobijem jednu stvar
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!
19:55 Dom i saveti Prvoklasna proja: U testo ubacite 2 tajna sastojka - neće se mrviti i ostaće danima sveža
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. decembar: Rak skida veliki teret, Škorpiju vodi intuicija