19:48 Lepota i Moda Modna lomača ili najbrutalniji stajling ikada? Gola haljina je "mala maca" za ovo što je ona obukla - morate pogledati!
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 1. novembar: Kod Raka emocije uzburkane, Vagi se vraća osoba iz prošlosti, Ribe u ljubavnoj dilemi
18:50 Ispovesti Dobila sam poruku od njegove ljubavnice: Nije mi bilo dobro iste sekunde kad sam je pročitala - ovo je bilo gore od same prevare!
18:25 Poznati "Ćerka ti ima 13 godina, a namontirana kao da joj je 30!": Evo kako se doterala Bijonsina naslednica pa je sada blate za sve pare!
17:55 Dom i saveti Za samo 200 dinara uklonite žutilo sa bele odeće: Ovaj sastojak ubedljivo i najgore fleke skida
17:25 Poznati Da li možete da prepoznate čuvenog glumca? Ni njegovi najbliži nisu mogli, toliko je promenio svoj izgled, da mu sada traže ličnu kartu!
17:02 Poznati Preminuo pre 32 godine: Glumac napustio svet u najgorim mukama, njegove poslednje reči i dalje odjekuju
16:38 Lepota i Moda Komplet koji transformiše figuru: Izdužite noge kao Ivanka Tramp – pantalone koje svaka žena želi
16:14 Dom i saveti Kako očistiti daske za sečenje bez hemije: Dve namirnice koje uništavaju bakterije
15:47 Dom i saveti Tajna je u jednoj sitnici: Evo zbog čega su bosanske punjene paprike bolje od svih ostalih
15:28 Ispovesti Anđa je mužu rodila drugo dete, a onda je sve puklo: ‘Već peti dan tražio je razvod’"
15:05 Poznati Nije prala kosu 3 meseca: Reperka zgrozila javnost gnusnom navikom, otkrila šta se sve krije na njenoj glavi
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!
19:55 Dom i saveti Prvoklasna proja: U testo ubacite 2 tajna sastojka - neće se mrviti i ostaće danima sveža
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. decembar: Rak skida veliki teret, Škorpiju vodi intuicija