11:19 Porodica Ispovest prevarenog muškarca: "Kada je tašta saznala da me žena vara, uradila je nešto što ću pamtiti dok sam živ"
10:53 Horoskop Retrogradni haos na nebu unosi korenite promene: Ova četiri znaka će najviše propatiti, sledi im pakao
10:25 Lepota i Moda Haljina Džej Lo koju treba da ima svaka žena: Savršeno ističe struk i fantastičan je izbor kada želite da izgledate mršavije
10:12 Zdravlje ENDOKRINOLOG O SUPERNAMIRNICI O KOJOJ SVI PRIČAJU Najbolja hrana za srce, ali količina može da bude problem
09:57 Zdravlje Ovo je prva pomoć kad vam pritisak padne, a ovo kad skočI: Dr Obradović objašnjava kad nastaje kolaps
09:41 Poznati Tom Kruz "bacio oko" na staru ljubav: Ne može da prežali kolumbijsku lepoticu, jedva dočekao njen razvod
09:25 Lepota i Moda Momci se ne zaljubljuju u sređene, našminkane, napucane, pametne: Ruski psiholog tvrdi da muškarci gube glavu za ženama koje imaju samo jednu karakteristiku
09:06 Poznati Baš mu se ne da: Posle suđenja i izbacivanja iz filma, Džoni Dep primio još jedan udarac - toliko je jak da je i nas zabolelo!
08:46 Ispovesti "Da se meni kruva najesti": Bojanina potresna priča iz "Oluje", u koloni života i smrti u vrelom avgustovskom letu 1995.
21:14 Zdravlje Poznati kardiolog preporučuje: Za dobro srce i krvne sudove treba ove četiri namirnice svesti na minimum
19:48 Porodica Tetka iz Nemačke mi je poslala 500 evra da uradim protezu: Bila sam ružna, svi su mi se smejali - a pogledajte me sada
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 4. avgust: Lav će upoznati jako zanimljivu osobu, Ribe moraju da se čuvaju lažnih prijatelja
07:55 Dom i saveti Ovo provereno skida masne fleke! Odeću više nećete morati da nosite na hemijsko čišćenje
21:30 Zdravlje Pazite šta stavljate u usta: Namirnice koje Srbi redovno konzumiraju mogu biti smrtonosne, ove 3 bolesti nisu naivne
20:58 Poznati ,,Bruk Šilds ne sme ostariti": Glumica progovorila o kulturi opsednutoj lepotom, uputila važnu poruku mladim ćerkama
20:32 Lepota i Moda Gde ćete bolju torbu: Mala, praktična, a sve u nju staje, idealna je za žene u pokretu
20:00 Porodica Hrana ne sme biti nagrada: Roditelji na ovaj način stvaraju medveđu uslugu deci, otkriva istraživanje