16:08 Poznati "Tako sam ponosna na ovo telo": Lindzi Lohan pokazala kako izgleda nekoliko dana nakon porođaja
15:47 Lepota i Moda U sedmoj deceniji zategnuta kao praćka: Provokativna fotka Lidije Vukićević, zagolicala maštu nauljenim, izvajanim telom u u crvenom kupaćem
15:19 Dom i saveti Očistite prljave venecijanere očas posla: Treba vam samo jedan sastojak koji već imate u kući
14:58 Poznati Ovaj model sandala je omiljen među domaćim zvezdama: Obožavaju ga Jelena Rozga i Nina Badrić, kojoj bolje stoje?
14:20 Poznati Epidemija rastanaka u Holivudu: Veza Sandre Bulok na klimavim nogama, uskoro bi mogla da se završi
14:09 Zdravlje Barbi dijeta zaludela Srpkinje: Caka je u čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane
13:16 Zdravlje Za 2 sekunde proverite da li vam je visok holesterol: Doktorka otkrila test koji je nepogrešiv, a radi se kod kuće
12:15 Lepota i Moda Barbi roze boja je favorit Anastasije Ražnatović: Četiri šik stajlinga mlade pevačice koje će mnogi kopirati
11:59 Poznati Samo što se razvela, a već je spopadaju: Prvo ga je oduvala Šakira, a evo kako je slavni glumac pokušao da smuva Sofiju Vergaru
11:19 Porodica Ispovest prevarenog muškarca: "Kada je tašta saznala da me žena vara, uradila je nešto što ću pamtiti dok sam živ"
21:30 Zdravlje Pazite šta stavljate u usta: Namirnice koje Srbi redovno konzumiraju mogu biti smrtonosne, ove 3 bolesti nisu naivne
20:58 Poznati ,,Bruk Šilds ne sme ostariti": Glumica progovorila o kulturi opsednutoj lepotom, uputila važnu poruku mladim ćerkama
20:32 Lepota i Moda Gde ćete bolju torbu: Mala, praktična, a sve u nju staje, idealna je za žene u pokretu
20:00 Porodica Hrana ne sme biti nagrada: Roditelji na ovaj način stvaraju medveđu uslugu deci, otkriva istraživanje
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 9. januar: Lavovima stiže prilika za zaradu, Rakovi imaju veliku podršku od jedne osobe