16:02 Poznati "Našli su mi kvržicu na vratu": Glumica Sofija Vergara se uhvatila u koštac sa OPAKOM bolešću
10:05 Poznati Glumica serije "Zvezdane staze", umrla je nakon TROGODIŠNJE borbe sa rakom: Krila je da je bolesna, holivudske zvezde su šokirane
21:00 Zdravlje Ovaj VIRUS ste možda dobili još u MLADOSTI a da toga niste ni svesni: Ne ispoljava nikakve simptome godinama a kasnije može da izazove tešku BOLEST
12:45 Ispovesti Frizer je svojim gestom RASPLAKAO internet: Šišao je ženu obolelu od KARCINOMA, a onda napravio potez koji će se pamtiti (VIDEO)
20:30 Poznati Znamo je kao PROFESORKU Harija Potera: Glumica otkrila sa čim se borila tokom snimanja ovog filma - "Kosa mi je otpala i jedva sam hodala"
17:30 Zdravlje Bila je u UŽASNIM bolovima, a lekari su rekli da su "SAMO HORMONI": Nakon ŠEST godina je saznala da boluje od TEŠKE bolesti zbog GREŠKE doktora
11:50 Ispovesti Devojčica (13) OBOLELA od karcinoma: Roditeljima je na OGLEDALU ostavila OPROŠTAJNU poruku zbog koje PLAČE ceo svet
22:00 Poznati "Ne bojim se SMRTI, spremna sam da UMREM": Glumica ponovo na hemoterapiji, a ovo su SIMPTOMI opasne bolesti
14:18 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
16:04 Zdravlje Bol ispod REBARA i gasovi mogu biti signal RAKA: Često se bolest ovog organa ne primećuje sve do kasnijih stadijuma kancera!
08:00 Zdravlje Najveća SMRTNOST u Srbiji je zbog RAKA debelog creva: Kad napunite OVOLIKO godina, obavezno treba da uradite KOLONOSKOPIJU
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo
20:16 Dom i saveti Lale u vazi biće sveže čak 12 dana: Evo šta treba da uradite kako cvetovi ne bi uvenuli
19:46 Poznati "Plašim se svoje žene!" Muž poznate glumice iznenadio javnost svojom izjavom o sadašnjoj supruzi