12:24 Ispovesti Zanemarivala je SIMPTOME koji svi ponekad osećamo: Kada je počela svoju BORBU sa opakom bolešću, već je bilo kasno
19:00 Ispovesti PREVARA VEKA: Lažirala je da ima RAK i tako VARALA LJUDE, zaradila MILIONE, napisala knjigu, a onda se saznala cela ISTINA
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
11:11 Poznati Otkrila da boluje od OPAKE bolesti: Glumica se slikala sa KRVAVOM glavom Donalda Trampa, uzburkala ceo SVET, a evo o kome se radi
18:50 Ispovesti Srpska VATERPOLO reprezentativka preživela PAKAO: U trudnoći ostala NEPOKRETNA, a dan posle porođaja dobila je NAJSTRAŠNIJE vesti
09:33 Poznati Legendarnoj teniserki otkriven rak: Objavila je da boluje od ISTOG KANCERA od kog je umrla i njena mlađa sestra
12:13 Poznati Suprug je DVA PUTA pokušao da je ubije: Život Maje Volk je poput filma, lekari su joj davali MESEC dana života, pobedila je rak, a sada živi punim plućima
13:18 Zdravlje Brokoli je SUPER HRANA i štiti od mnogih BOLESTI: Vodite računa kako ga PRIPREMATE, a postoje i situacije KADA morate da izbacite ovo POVRĆE iz ISHRANE!
18:20 Ispovesti Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!
11:11 Poznati Na VRHUNCU karijere je OBOLELA od raka: Anastasija je bila ZVEZDA krajem devedesetih, plavokosa lepotica danas ovako izgleda
10:08 Zdravlje Rak debelog creva jedan od najčešćih u Srbiji: Evo šta ga izaziva i koji POL najčešće pogađa
18:29 Zdravlje Srbija je na DRUGOM mestu po smrtnosti od OVOG karcinoma: Novi Sad je jedini grad u NAŠOJ zemlji gde je VAKCINA besplatna
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću