20:27 Zdravlje Ostavite taj telefon: Naučnici objašnjavaju povezanost ovih uređaja sa rakom mozga, nisu očekivali ovakve rezultate
12:43 Zdravlje Saveti doktora iz Klinike Mejo: Evo koje namirnice treba izbegavati ako ste imali tumor, a koje 2 obavezno jesti
17:28 Zdravlje Bila je zdrava tinejdžerka, nije ni slutila šta je očekuje: Doktori joj rekli da pati od depresije, a sa 20 godina otkrila kobnu istinu
14:33 Ispovesti Život mu visi o koncu, a on trči maraton: Dobio je dijagnozu od koje bi mnogi pretrnuli, ali ,,kralj hemoterapije" se ne predaje!
14:23 Zdravlje Tetovaža joj je spasila život: Žena nije mogla da dođe sebi kada je čula jezivu dijagnozu, ali onda se desio neočekivan preokret
18:20 Zdravlje Istraživanje otkriva: Smrtnost od raka će porasti 93 odsto do 2050. godine, jedna grupa ljudi je najugroženija
15:13 Zdravlje Nadutost može biti signal za uzbunu: Naučnici otkrivaju zašto ovi pacijenti uvek treba da idu na preventivni pregled za rak
09:40 Zdravlje Imala je samo nekoliko minuta da donese najtežu odluku: Mislila je da ima prehladu, ali je saznala da mora da bira između svog života i bebe
16:00 Zdravlje ,,Kao da su govorili kineski": Ovo su neki od najčudnijih simptoma raka, nisu nimalo bezazleni
13:35 Zdravlje Istraživanje otkriva: Ove navike bi mogle da spreče 40 odsto novih slučajeva raka, a evo i kako
18:16 Horoskop Skriva strast i emociju, a zapravo je sve suprotno— kada ih upoznate nastaje ludilo: Ovaj znak skriva snažnu energiju, a nisu Ribe
14:02 Zdravlje Otkriveno preko 1000 gena koji uzrokuju rak: Naučnici ističu da su na putu ka novim metodama lečenja kobne bolesti
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!