14:53 Horoskop Ovo su najveće IZDAJICE u horoskopu: Ne poveravajte im se NI U LUDILU, izdaće vas dok ste rekli ''KEKS''
11:00 Zdravlje Gersonova DIJETA jača imunitet, čisti organizam i štiti od raka: Tanjir DNEVNO ove ČORBE menja šaku lekova
08:30 Zdravlje Najređi i NAJOPASNIJI oblik raka: Simptomi su skoro NEPRIMETNI, a munjevito RAZARA organizam
19:39 Zdravlje Dr Danica Grujičić iznela ZABRINJAVAJUĆE podatke: Oboljevamo od raka TRI puta više nego ostali narodi, a evo i ZAŠTO!
20:37 Zdravlje Posle UPALE slepog creva raste RIZIK od opasne bolesti: Ove simptome NIKAKO nemojte da IGNORIŠETE
16:31 Zdravlje Ovi simptomi mogu biti znak TEŠKE bolesti i nisu nimalo bezazleni: Lekari saglasni - presudno je koliko se često javljaju
19:04 Ispovesti Roditelji dečaka saznali BOLNU istinu: "Mislili smo da je vrištao zbog krpelja, ali ono što su nam rekli doktori je PROMENILO SVE"
12:24 Ispovesti Zanemarivala je SIMPTOME koji svi ponekad osećamo: Kada je počela svoju BORBU sa opakom bolešću, već je bilo kasno
19:00 Ispovesti PREVARA VEKA: Lažirala je da ima RAK i tako VARALA LJUDE, zaradila MILIONE, napisala knjigu, a onda se saznala cela ISTINA
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
11:11 Poznati Otkrila da boluje od OPAKE bolesti: Glumica se slikala sa KRVAVOM glavom Donalda Trampa, uzburkala ceo SVET, a evo o kome se radi
18:50 Ispovesti Srpska VATERPOLO reprezentativka preživela PAKAO: U trudnoći ostala NEPOKRETNA, a dan posle porođaja dobila je NAJSTRAŠNIJE vesti
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda
21:01 Dom i saveti Deo frižidera koji svi zaboravljamo: Mora da se čisti na svakih 6 meseci, a postupak je čas posla