11:31 Zdravlje Peče vas JEZIK? Ovo nije simptom koji treba "ZANEMARITI" već ALARM koji vam skreće pažnju na OZBILJNE probleme!
13:06 Ispovesti Borba sa KARCINOMOM još ne prestaje: Mira Škorić otkriva kako je KRILA bolest od svoje porodice
10:35 Zdravlje Lagala je pratioce na mrežama da boluje od RAKA i tako zaradila ogromne PARE: Evo kakva KAZNA je sačekala
18:15 Horoskop Ako mu poverite tajnu, ćutaće kao zaliven, a ako OVAJ horoskopski znak izdate, za njega više NE POSTOJITE
11:53 Ispovesti "Dete HEROJ": Hrabra LARA (14) umrla je od raka, a o poslednjim mesecima njenog ŽIVOTA danas priča ceo SVET
14:16 Poznati "Otišla sam na REDOVNU kontrolu i saznala da imam TUMOR": Novinarka Nina Kolundžija o mesecima borbe, brige i STRAHA
19:42 Zdravlje O njihovom EMOTIVNOM susretu BRUJE mreže: Ovi trogodišnjaci su pobedili KOBNU bolest i postali nerazdvojni prijatelji
20:06 Ispovesti Ona nam je SVIMA INSPIRACIJA! Nije dozvolila da je pobedi RAK, a sad izgleda BOLJE NEGO IKAD!
15:23 Poznati Odbijala sam činjenicu da IMAM KANCER! Mira Škorić se 15 godina borila sa rakom štitne žlezde, a evo kako je sačuvala zdrav razum!
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa